son 300-400 km dir motordan bir ötme sesi geliyor. (citroen berlingo hdi) tahminlerime ve sesin kaynağına göre debriyaj baskı bilyası ötüyor fakat araba henüz 21.000 km de. bu kadar çabuk dağılmış olabilir mi ? benim merak ettiğim konu bu bilya motor çalıştığı sürece sürekli mi dönüyor yoksa sadece debriyaja basıldığı zamanmı ? motordan gelen ötme sesi debriyaja bassamda basmasamda geliyor. bu olay şüpheye düşürdü beni.
yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
saygılar...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
tahminlerime ve sesin kaynağına göre debriyaj baskı bilyası ötüyor fakat araba henüz 21.000 km de. bu kadar çabuk dağılmış olabilir mi ?
benim merak ettiğim konu bu bilya motor çalıştığı sürece sürekli mi dönüyor yoksa sadece debriyaja basıldığı zamanmı ?
motordan gelen ötme sesi debriyaja bassamda basmasamda geliyor.
bu olay şüpheye düşürdü beni.
yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
saygılar...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ballerburg bu mesajı paylaştı