Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1323
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DC Universe: Online'ın İlk TV Reklamı Yayınlandı
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     14'ünde çıkışını yapacak olan DC Universe Online için SOE, Amerikan televizyonlarında gösterilmek üzere hazırlanan harika bir reklam yayınladı. 
 
    Sinematik bir girişle başlayan reklam daha sonra kendini oyun içi videolara bırakıyor ve "Sıradaki Efsane sensin" sloganıyla sürüyor. Videonun sonunda gösterilen Collector's Edition görüntüsü ise sizi aldatmasın, maalesef bu paket sadece Amerika'ya çıkışını yapacak.

    DC Universe Online'ın bahsi geçen ilk reklamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kendi süper kahramanınızı yaratarak popüler çigzi roman karakterlerinin dünyasında diğer kahramanlar ile savaşacağımız bir MMO oyunu olan DUO için beklentiler gerçekten çok büyük. Umarız Final Fantasy XIV'te olduğu gibi bir hüsranla karşılaşmayız. 
 
 



E
13 yıl
Yüzbaşı

Marvel'ı yapsalardı çok daha iyiydi bence.



F
13 yıl
Çavuş

erkefur
marvelin kahramanları çok sıradan ve sıkıcı dc efsane



S
13 yıl
Binbaşı

hayatımda ilk defa bi online oyun için para ödicem,dc universe online deli gibi gelecek inş. wow gibi bişe olur 30 levelda takılıp kalmaz statlar vardır bilgisi olan burada paylaşabilir mi oyunun sistemlerini örn. hp str mp gibi stat dağılımları gibi



C
13 yıl
Binbaşı

marvel niye yok.



C
13 yıl
Onbaşı

forumda bir sorun mu var yoksa ben mi giremiyorum foruma?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: C3mm

forumda bir sorun mu var yoksa ben mi giremiyorum foruma?

Forumda herhangi bir sıkıntı yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.