Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
22
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DC FanDome Etkinliğinden Fragman Paylaşıldı, 2. FanDome Etkinliği Duyuruldu
Ö
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
Comic-Con'a katılmayıp kendi etkinliğini düzenleyen DC'nin DC FanDOme etkinliğinden bir fragman paylaşıldı ve ikinci bir etkinlik duyuruldu. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Duyurulan ikinci FanDome etkinliği aslında 22 Ağustos'ta izleyeceğimiz etkinliğin ikinci kısmı. Hayranlar iki bölüm halinde yayınlanmasını istedikleri için, etkinlik ikiye bölündü ve ikinci bölüm Eylül ortasına yani 12 Eylül'e atıldı. Sadece fragmanlarını bekleyenler için çok değişiklik olmayacak.
 
Daha önce bu haberimizde paylaştığımız etkinlik takvimi hala aynı. Kısacası büyük panellerin hepsi hala aynı saatinde bir şey değişmedi. Eylül ortasındaki etkinliğin detayları ilerleyen süreçte belli olacaktır.
 




S
4 yıl
Binbaşı

Yeni Batman'i ve Suicide Squad'ı ilk etkinlikte gösterseler bari.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

P
4 yıl
Yüzbaşı

Hangi fan kitlesi etkinliğin ikiye bölünmesini istedi acaba normalde fanların böyle talepleri asla olmaz herşeyi görmek ister, mantık dışı olmuş bu durum (tabiki eğer firmanın uydurması değil ise) zaten gösterilcek şeyler altı üstü teaser veya trailer yani gelecek projelerle ilgili bilgi sahibi olucaz. İlk defa doyurucu bir etkinlik geliyor demiştim bu yıl o da ikiye bölündü. Ne diyim artık en azından yeni Batman oyununu ilk bölümde görücez bu da bişey.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

N
4 yıl
Çavuş

Etkinlikte çoğu sunum üst üste geliyordu bu yüzden bu yolu seçmişler o çok belli. En önemli etkinlikler yine 22 ağustosta yapılacak film-oyun, sadece dizi ve eğlence etkinlikleri ertelendi.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.