Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
14
Cevap
1448
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dava mı açsam servispointe?Gerek var mı?( GE70 2OE )
T
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Laptopum GE70 2OE.Bikaç defa mavi ekran aldım diye servise yolladım bide tozunu alıp bios update etmelerini istedim.Tozunu almışlar bios da update etmişler ama yalnış update etmişler.Görüldüğü gibi resimde yazan versiyon yani bios versiyonu GE70 2OC için.Servisten geldiğinden beri bi akşamda 2 defa mavi ekran yediğim oldu.
< Resime gitmek için tıklayın >






Eğer Tüketici Hakları Derneğine başvuruda bulunmazsam kendim güncelliycem biosu.Kendim güncellersem hangisini seçeyim resimdekilerden?
< Resime gitmek için tıklayın >


Edit:Bilgisayar masaüstündeyken bile titriyor manyak manyak.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turshusuyu -- 25 Eylül 2014; 1:19:18 >

F
11 yıl
Çavuş

Bilgisayardan hic anlamasaniz bile kendiniz bios update yapabilirsiniz. 5 dklik bi is bile degil. Su videodaki bios update kismini izlyin anlarsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=Ef_BZfhQMCM



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.