Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
0
Cevap
95
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dacia Sandero Stepway 2014 1.5Dci Manual 152.000KM(ilk sahibinden)
H
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Sahibindene yazdığım açıklamayı kopyalıyorum buraya da. Forum için fiyat 500.000 düz.

Aracın ilk sahibi benim.

En merak edilen önemli konudan başlayayım, kaza, değişen vs.

Önemli bir kazası yok. 2 küçük kazası var, toplam 5 tramer kaydı var. Biri dur kalk ilerleyen trafikte arkadan hafif çarpma, biri de kırmızı ışıkta kendi hatam ile öndeki araca çarpma şeklinde oldu. Hava yastığı vs açılmadı. Ana iskelette, kapılarda, tavanda vs hiçbir işlem yoktur. Yani aracın orijinalini bozan, güvenliği tehdit edecek hiçbir hasar ve tamirat yapılmadı. Yapılan tüm işlemler kasko tarafından resmi servisinde yapıldı. Kayıtları mevcut. Fotoğraflarda gördüğünüz bagaj kapağındaki ezilmeden dolayı mesela bagaj kapağı değişti. Eklediğim iki kaza dışında kaza denecek bir kazası yoktur. Kazalarla ilgili fotoğrafları ekliyorum en son fotoğraflara. Tamamen durum bu. 

Hiçbir şey kasko dışında yapılmadığı için her şey tramerde. Gizli saklı yok. Liste şöyle;

 Mesaj: (1/2) Sayin Ilgili, Kayitlarimiza gore ***5690 sasi nolu DACIA SANDERO STEPWAY 1.5 DCI 90 EURO5 markali arac 5 adet kazaya karismistir. 
KZ1: 09/12/2021 Carpisma 1043TL
 KZ2: 21/10/2021 Carpma 386TL
 KZ3: 12/09/2021 ERP-Carpma 1368TL
Üstteki 3 kayıt için fotoğraf yok çünkü kaza değil de park ederken vs olmuş sürtmelerdir. 

Fotoğraflardaki kazalar;
 KZ4: 30/04/2017 ERP-Carpisma 5982TL(önden çarptığım kaza) 
 KZ5: 06/03/2016 ERP-Carpisma 3528TL (bagaj kapağı değişen kaza)

Yazdıklarım dışında hiçbir şekilde gizli saklı bir şeyi yoktur. Güneş yanığı, Selde kalma, tramere işlemesin, kasko bozulmasın diye servis dışı işlem yaptırma filan asla yok. Araba bir gün bile kaskosuz kullanılmadı. Bu kadar tüm geçmişi bilinen başka araç varsa buyursun :)

8 yıl tüm bakımları, triger kayışı ve benzeri önemli değişimler resmi serviste yapıldı. Son 2 yıl yıllık bakımları Arı Teknik Serviste yaptırdım. Yağ, filtre vs kendim aldım değiştirttim. Motorda, amortisör vb gibi önemli hiçbir aksamda bildiğim bir problem yoktur. Bakımda her zaman genel bir kontrol ettiririm,bir sorun varsa anında yaptırılmıştır. Süre dolmadan bakımları yaptırıldı.

Kışlık lastikler Pirelli 2 yıllık en iyi değerlere sahip modeli. Yazlık lastikler de mevcut ama 5 yılı geçirmiştir, isteyene verilir ücretsiz. Continental marka.

Muayenesi Aralık 2024’te doluyor.

Arabada hiç sigara içilmedi ve içirilmedi:) Herhangi bir koku vs yoktur. Koltuklarda belirgin bir leke vs yoktur. Araba özenli kullanıldı. 

Bildiğim her şeyi yazdım :)

Otomatik araç almak için satılıktır. Takas söz konusu değildir. Araştırdığım kadarıyla benzer durumda araçlar içinde en az 50 bin uygun fiyat istiyorum. Pazarlık düşünmüyorum. Anlayışınız için teşekkürler.


Fotoğraflar için;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-sandero-stepway-1.5dci-ilk-sahibinden-1162959049/detay


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.