Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
106
Cevap
5319
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Dabbe 6 (2015) | Hasan Karacadağ (6. sayfa)
S
6 yıl
Yüzbaşı

En son kaçıncısı çıktı bunun?




Bu mesajda bahsedilenler: @cezaalp
K
9 yıl
Teğmen

Bu fragman ne la böyle bağırış çağırış.Bir şey anlaşılmıyor ki ne izleyeceğiz ne göreceğiz senaryoya dair bir şey de yok anca kan,gürültü...Böyle fragman olmaz yani saçma sapan işer yapmayın ya



U
9 yıl
Yüzbaşı

Benim açımdan ilk yarı biraz durgun olsa da ikinci yarıda toparladı ve şaşırttı diyebilirim. 4. film kadar iyi olmasa da beğendim, açıkçası Hasan Karacadağ bu film de biraz fazla(aşırı) ses efektine abanmış, sanırım tek eksiği bu olsa gerek.



A
9 yıl
Yarbay

B
9 yıl
Yarbay

Filmdeki goruntu kalitesi bildigin koca bir sifir.

Sadece tek odakli cekilmis cekimler,karanlik sahneler..

Ses efektleri yine ayni bagiris cagiris,ani kamera hareketleri vs.

Yine de izlenir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Yarbay

Hep aynı temcit pilavı bıktırdı artık,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yüzbaşı

çok merak ediyorum bu eleştirenler(laf olsun torba dolsun amaçlı) sayanlar sövenler, madem bu kadar karşısınız izlemeyin olm zorla mı izlettiriyorlar. Adam filmlerini izlettiriyor kı yenisini yapıyor. İzlemeyen olsa yapmaz inançlarımız üzerinden film yapıyor. Avrupada sinemalarını örnek gösterenler kaç farklı film var söylesenize. korku sevmiyorsanız cinli büyülü filmleri istemiyorsanız izlemeyin arkadaşım istediğiniz filmleri izleyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.