DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
1299 dolar+tax(%8) 1408 dolara aldim new york tan.Ama her eyalette vergi yok yani direk 1300 dolarada almak mumkun mesela new york un yanibasinda new jerseyde vergi yok.
40d icin body+tamron 17-50+canon 70-300 is USM icin toplam 1700 dolar fiyar aldim fakat satici magza pek guvenilir gelmedi hafta sonu olmasi sebebiyle nakit cekemedim kredi karti olunca 2000 dolar fiyat cekti 300 dolar farkida vergiye bagladi pesin versem vergiyi vermeyecekmiydi yada 1700 dolarin %8 i nasil 300 dolar oldu gibi garip ikilemler icinde magazayi terk ettim ama o anda elimde 1700 dolar nakit olsa sorgulamaz alirdim heralde.
fotograf olayina gelince su ana kadar neredeyse hic foto cekmedim diyebilirim ramazan dolayisiyla birde saat farki dolayisiyla kendime gelemedim iftara dogru uyaniyorum sonrada hava karariyo gece oluyor zaten ama kismetse yarin erken kalkip ufak bir fotograf turuna cikmayi dusunuyorum.
40 D baskısı görmüş biri olarak, (arkadaşımdan-ki D300 nikonu var) önümüzdeki hafta amerikadan d90 nikonum gelecek EVET !!! D90 NİKON'u seçtim. Çünkü; yeni sürüm ürünlerin iyi olduğunu; markaların bunu - özellikle de photokina öncesi riske atmayacağını biliyorum!!!
Ben tercimi d90 dan yana kullandim.Magazaya girdim makineleri inceledim o anda icime sineni alip ciktim cokda fazla arastirmamak lazim yoksa hep bide suna bakiyim bunda su eksik oburunde bu eksik diye gidiyor.inceledigim makinalara ve o anlik kanilarim su sekilde oldu 1)Nikon d300 : d200 goremedigim icin onun yerine inceledim fazla buyuk ve karmasik geldi sanki ben profesyonel kamerayim sana gelmem dedi :D
....
son olarak d90 ve a700 arasinda karar verme durumunda kaldim ve tamamen duygusal olarak d90 i sectim.
Öncelikle hayırlı olsun, güzel bir seçim
Benim ise almayı düşündüğüm model d300 (aslında çok çok güzel ve gelişmiş bir makine ve alışılmasının çok zor olacağını sanmıyorum), hatta yeteri bütçem olsaydı d3 (inşallah bir gün olur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 21 Eylül 2008; 3:21:38 >
Nikon D40 elimizde yok.Canon 40D var.Henuz gittigidiyora ilanini koymadik.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle