Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1467
Tıklama
0
Öne Çıkarma
D-Smart Yan Oda - Yardım
Ç
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba herkese,

Ben 5 yıldır D-Smart kullanıcısıyım. Geçenlerde evlendiğim için artık tek odada değil 2 odada televizyon var. Ancak eve apartmanın ortak çanağından bir tane uydu kablosu geliyor. Yenisini çekmek dert, çeksek bile iç kurulum ve yeni receiver için bir sürü masraf yapmak gerekiyor. Bu işlerden çok anlamayan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine dün yan oda üyeliği açtırdım D-Smart'tan. Normalde hiç yapmam ama bilgi falan da almadan yaptırdım, 24 ay taahhütlü olarak hem de.

Beni bayiye yönlendirdiler kurulum için, dün akşama doğru bayiyle iletişime geçtim, öncelikle evinize 2 tane anten kablosu geliyor değil mi diye sordular. Ben de hayır tek geliyor, siz onu çoklayamıyor musunuz diye sordum. Hayır çoklanmıyor, yeni kablo çekmeniz lazım dediler. Ben de pişman oldum yan oda yaptığıma.

Şimdi size soruyorum. Televizyoncu çağırıp yeni kablo çektirmek ve her ay 20 tl verip yan oda üyeliği kullanmak mı daha mantıklı? Yoksa üyeliği iptal edip yeni cihazla birlikte kablo çektirip standart uydu kanallarını izlemek mi daha mantıklı? Masrafları da çok bilemediğim için desteğe ihtiyacım var.