Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
974
Tıklama
0
Öne Çıkarma
d-smart verdiği taahhütü yerine getirmiyor
C
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Selamlar,

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi d-smart ile bir sorunum var ve bilgisi olan arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.

Sorun şu ki;

29 ocak tarihinde d-smart tarafıma ulaşmış ve 6 dakika 49 saniye süren bir görüşme yapmıştır. bu görüşmede eski aboneler (ilk aboneler) için özel bir kampanya yaptıklarını, maxi paket + sinema paketi + belgesel paketinin yer aldığı bir kampanyayı bize 19 tl'ye vereceğini iletmiştir. ben hd izlemek istediğimi belirttiğimde o zaman da hd değiştir kampanyasından faydalanacığımı , ödeyeceğim faturanın 23 tl olacağını ve "hd d-smart cihazının şahsıma ait olacağını" özellikle belirtmiştir. hd cihazın tarafıma ait olması konusunda tereddüt ettiğimden 3-4 kez teyidini aldım ve sırf bu yüzden d-smarta 24 ay tahhüt vererek abone oldum.

Ancak 10-15 gün sonra sözleşmeyi okuduğumda cihazın dsmarta ait olduğu yazıyordu , huylandım ve aradım müşt. hizmetlerini. aynen öyle de oldu dsmart cihazının taahhüt bitiminde iade edileceğini ilettiler, ayrıca sinema ve belgesel paketinin 1 ay hediye olduğunu ilettiler. işin aslında bu paketlerin hediye olduğu 1 ay sonra kapanacağı söylenmedi, cihazın da dsmarta değil bana ait olacağı bildirildi.

Şimdi ben yasal haklarımı kullanmak üzere yarın mahkemenin yolunu tutacağım. Bu işe nereden başlamam gerekiyor ? Tüketici mahkemesinden ziyade ben bu konuyla ilgili dsmarta dava açmak istiyorum. Tüm yapılan görüşmelerin kaydını çıkarttırıp o yalanları kendilerine yedireceğim bir dava açmak istiyorum.

Aramızda yol gösterecek bir arkadaşımız varsa hangi yolu izlemem gerektiği konusunda beni aydınlatırsa memnun olurum.

Saygılar