5w30 seleniada kullanabilirsin erzurum van gibi sert kış şartları yoksa 5w40 üretimi çok azaldığından linea fiorino doblo gibi 1.3mjetlerde kullanılan 5w30dan kullanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 20 Nisan 2020; 12:59:32 >
albea havalandırma motoru degısım cok sıkıltılı ıs vede yaptırsanda dıger parcalarda bozulma ıhtımalı var sonucta ya yaptırmayın ya parayı umursamayın yada satın
Aracımda virajlarda sıkıntı yaşıyorum bildiğin yol tutmuyor virajda saga sola geziyor. Rot ayarı yapıldı. Sorun hala devam ediyor. Kaza yapacağım diye korukuyorum valla sizce neyden kaynaklı olabilir bu sorun.
Selamun aleykum herkese Fiat albea 2003 1.2 16 valf 4 lü flaşör kumanda takımı arıyorum bulabilir miyim? Yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın acil lazım çıkma da olur.
Merhaba arkadaşlar. Albea 1.2 16v almayı düşünüyorum. Bu model hakkındaki yorumlarınız nedir? Diğer motor seçenekleri olan 1.2 8v, 1.4 8v Fire, 1.6 16v bu motorlar nasıldır?
2005 model 1.2 8v manuel aracımca gaza basınca bir sürtünme sesi geliyor. Sanki pervaneye bir şey takılmış gibi bir ses. Gaza basınca ses geliyor, ayağı gazdan çekince ses kesiliyor. Servis motoru söküp bakmamız lazım dedi, sesi dinlettim tanı koyamadılar. Sanayi ustaları da bulamadı. Başına gelen varsa destek olabilir mi ?
ayrıca yağı 5w40 selenia kullanabilirsin ama(ben 5w40 selenia kullanıyorum)
https://www.akakce.com/siparis/?p=669304014&ref=844&gclid=CjwKCAjwkPX0BRBKEiwA7THxiIfq-2xW4gKQoUU4anBK3orAT6F2TM_Zp8RrqMkEKf9EvlRbJcCQhRoC1nQQAvD_BwE
5w30 seleniada kullanabilirsin erzurum van gibi sert kış şartları yoksa 5w40 üretimi çok azaldığından linea fiorino doblo gibi 1.3mjetlerde kullanılan 5w30dan kullanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 20 Nisan 2020; 12:59:32 >