Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
19026
Cevap
1091954
Tıklama
116
Öne Çıkarma
Cevap: Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (952. sayfa)
K
2 hafta
Binbaşı

Merak etmeyin hocam, önümüz açık. Gelişen yapay zeka teknolojisinden ötürü yakın zamanda yapay zeka vasıtası ile yapılmış kaliteli oyunlar görecez. Artık iş hayal gücüne kalmış olacak. Şuan ki yapay zeka teknolojisi, senin hayal gücün ile güzel bir promtar yazdırarak kaliteli programlar yaptırabiliyorsun. Bu yapay zeka teknolojisinin, ilerleyen zamanlarda daha da gelişmiş hali ile karşımıza çıkmış olduğunu düşün. O zaman çok kısa sürede, çok kaliteli oyunlar ile karşı karşıya kalacaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Kage.
X
2 hafta
Onbaşı

Akıcılık şuan çok iyi oldu ancak 5070 rağmen rtx epey fps düşürüyormuş




Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
2
5 gün
Yüzbaşı

Ben biraz araştırdım. Oyuncuların yorumu ;
1) Ng+ özelliğinin alternatif yeni bi sonla geleceği dedikodusu var.

2) coop&Multiplayer modu gibi bir şey.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 2 Eylül 2025; 2:7:44 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
2
4 gün
Yüzbaşı

Dediğiniz gibi küçük ama kaliteli bir DLC olur inşallah. Bir de finalde yeni bir alternatif sonla NG+ getirseler 🤣

Bu arada bana pek olası gelmiyor ama multiplayer olacağını düşünenler de var.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 2 Eylül 2025; 10:50:57 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ThomasAngelo89
2
4 gün
Yüzbaşı

Boşuna heyecan yaptık🥹

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
3 gün
Yarbay

Cdp açıklama yapmıştı cyberpunk üzerinde 2-3 kişi çalışıyor onlar da hata ayıklıyor denilmişti, ama bugün görüyoruz ki bir türlü peşini bırakmak istemiyorlar



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @22MARTLI
G
10 yıl
Yarbay

Evet hocam, abarttılar. Bir amaca hizmet etmeyen gezmeyi bir tarafa bıraktım, ulaşmaya çalıştığımız noktaya ulaşmak için yol aramaktan bezdim DA:Inquisition'da. Araya Himalaya gibi dağ sırası koyuyorlar, 100m ötedeki noktaya ulaşmak için 10 kilometre dolaşman gerekiyor.

Witcher 3'de benim gibi azimle Skellige'deki her bir soru işaretine gideceğim iddiasıyla yola çıkıp sıkılmayan var mıdır? Smuggler cache bulacağım diye oyundan soğudum bir ara. Hadi Velen ve Novigrad neyse de Skellige tam facia.

Misal Red Dead Redemption - ki aslında bayağı harika bir oyun. Öyle open world mu olur be. Gezerken yaratabildiğimiz tek fark atın rengi. Beyaz attan in siyaha bin, ondan in kahverengiyle gez. Başlarım öyle open world'e.

Bakın bu GTA da open world gayet şahane oluyor. Şehir ortamı çünkü. Çok sıkılırsan taksi var, cutscene'a skip dersin hop istediğin yerdesin. Cins cins araç, uçak, helikopter şu bu var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @siberarmi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.