Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
986
Tıklama
7
Öne Çıkarma
CUMHUR İTTİFAKI DAĞILIYOR MU?
B
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Güzel bir özet okumak ister misiniz?

1- Joe Biden seçildi. Bu bütün zincirleme olayları başlatan en büyük olay. Demokrat aday biden geliyor, cumhuriyetçi trump gidiyor. Belki trump tekrardan seçilse aşağıda ki maddelerin hiç biri gerçekleşmeyecekti.

2- İktidarın 2 numaralı ismi Berat Albayrak durup dururken istifa etti/ettirildi.

3- Yine durup dururken, yargıda reform, demokrasi falan denmeye başlandı iktidar tarafından. Adalet bakanı tutuklu yargılamalara karşı olduğunu söyledi. Akla hemen Kavala ve Demirtaş geldi.

4- Gazeteci Levent Gültekin, halk tv'de, çok önemli bir istihbarat aldığını, birkaç güne kadar cumhur ittifakında büyük bir kavga olacağını söyledi.

5- Kemal Kılıçdaroğlu, sıradan bir konuşmasında, Devlet Bahçeli'yi eleştirdi, Alaattin Çakıcı'yı hapisten çıkardığından bahsetti. topu topu 10 saniyelik bir bölümdü konuşmada.

6- Sanki Alaattin Çakıcı'ya bu hayatta ilk defa birileri mafya lideri demiş gibi, çakıcı 10 saniyelik konuşmaya 4 sayfa cevap verdi. Kılıçdaroğlu'na dürzü dedi, kazığa oturturum, akıllı ol, dedi.

7- Ardından Chp sert tepki verince, bahçeli ilginç bir şekilde, Çakıcı'yı canhıraş bir şekilde savunmaya kalktı.

8- Bahçeli bu savunmasında, Chp'yi Demirtaş ve Kavalı'yı savunmakla suçladı. Demirtaş'a terörist, Kavala'ya Soros'un adamı suçlamalarını getirdi.

9- Akp'nin kurucularından Arınç ise Bahçeli'nin açıklamalarından 24 saat sonra, Kavala ve Demirtaş'ın serbest kalması gerektiğini söyledi. hatta satır arasında, cumhurbaşkanının da adaletten yana olduğunu falan söyledi.

Son 15 günde yaşanan bu gelişmelerin hepsinin tesadüfen oluştuğunu düşünüyorsanız, düşünmeyin bence. Siyasette hiç bir şey tesadüf değildir ve kağıt üzerinde olasılığı olan her şey her an olabilir, şaşırmayın..


not ; alıntıdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 20 Kasım 2020; 12:7:8 >

Akp özüne dönüyor gibi gözüküyor. Bülent Arınç ilk sinyalleri verdi.

En çok güldüğüm de şey oldu
Yoruma Git
Yorumun Devamı BlackLead - 3 yıl +11
Akp kendini kurtarmaya çalışıyor. Zira cumhur ittifakı sürekli oy kaybediyor.

Ekonomiyi düzeltmek, ülkede iç barış, demokratik düzen hepsinin ilk şartı mhp'de...
Yoruma Git
Yorumun Devamı amadeus99 - 3 yıl +8