Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
494
Tıklama
0
Öne Çıkarma
cubase sx problemi
M
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

cubase sx programını makineme kurdum. ama çalışmıyor. verdiği hata aşağıdaki resimde görülüyor. problme ne olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >



C
18 yıl
Yüzbaşı

Resmi göremedim. Ben de daha önce denemiştim ama iyi ve uygun (hatta profesyonel) bir ses kartı istiyor. On-board ses kartı ise hiç şansımız yok! Sen ne yapmak istiyorsun bu tür bir programla? Belki program önerebilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
18 yıl
Yüzbaşı

aynı sorun bende de var resmigöremedim ama programı yukledim acılmıyor hata veriyo .. no protection device connected- connect device yazısı cıkıyo...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Yarbay

Aldığınız hata no protection device hatası ise bunun nedeni Cubase'in donanımsal olarak takılan bir güvenlik sistemine sahip olmasıdır,yani korsanlara karşı...Son versiyon'da gerek donanımsal olsun gerek yazılımsal olsun Cubase çok sıkı güvenlik önlemleri aldı,öyle ki dünyanın en büyük cracker gruplarından olan ve sadece müzik programları üzerine çalışan H20,en son versiyonu kırdıktan sonra bir daha muhtemelen Cubase üzerine çalışmayacaklarını beyan ettiler,sizin sorununuz elinizdeki program orjinal değilse (ki aldığınız hataya göre büyük ihtimalle öyle gözüküyor,nitekim orjinal program sahibi olunca hardware lock denilen donanımsal kilit de kutuda gelioyr) indirdiğiniz programın tam anlamıyla kırılmamasından kaynaklanıyor...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
18 yıl
Er

Peki Protection Device görevini yapıcak bir şey yapabiliyor muyuz? Bende de aynı hata var ve dediğin gibi orjinal değil.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.