selam arkadaslar login ekranıma css temalı bir login paneli koydum fakat panelde button ve textboxlar html olarak olusturulmuş.Yani şu şekilde bir kod mevcut.
buradaki sorun buttonun click olayının olmayışı ve bundan dolayı sqlle veri cekip login olayını gerçekleştirememem. (eger bu kodları kaldırıp yerine normal buton ve text koyarsam da tema bozuluyor.)
benim bu temayla sqle baglantı kurmam mümkün mü sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
login ekranıma css temalı bir login paneli koydum fakat panelde button ve textboxlar html olarak olusturulmuş.Yani şu şekilde bir kod mevcut.
<input id="username" name="username" type="text" class="input username" runat="server"/>
<input type="submit" id="submit" name="submit" value="Login" runat="server" class="button" />
buradaki sorun buttonun click olayının olmayışı ve bundan dolayı sqlle veri cekip login olayını gerçekleştirememem.
(eger bu kodları kaldırıp yerine normal buton ve text koyarsam da tema bozuluyor.)
benim bu temayla sqle baglantı kurmam mümkün mü sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.