Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1197
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cs go oyunu alt+tab yapınca geçikme sorunu (takılma)
G
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar geçenlerde bir sorunum olmuştu. Cs go oyununu alt-tab yapınca oyunun tekrar açılması biraz zaman alıyordu. Buna çözüm olarak internette bir şey buldum, ve bu aynı sorunu yaşayan birileri olursa diye burada paylaşmak istiyorum.

Çözüm: sağ alt kısımdan bildirim ayarlarına gelin, ve sırası ile; Tüm ayarlar > sistem > odaklanma yardımı, ve son olarak bu kısımdan "oyun oynarken" açık olan modu kapalı konumuna getiriyoruz. Normal oyunu alt-tab yapıp geçikme süresinden fazlasıyla hızlı bir duruma geliyor. Şahsen ben beğendim Umarım birilerine faydası olur. İyi forumlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 14 Ağustos 2018; 5:29:46 >