THQ'nun istifalarının ardından nasıl bir sallantıda olduğunu biliyoruz. Oyuncuların da tabii ki en merak ettiği konulardan biri firmanın çıkarmak istediği oyunların akıbeti.
İlk oyunu Kaos Studios'un geliştirmesinin ardından, 2. oyun kendisine emanet edilen Crytek, oyuncuların yeni oyun ile ilgili tedirgin olmamalarını istediğini açıkladı.
Oyunu gözlerden uzak ve her şeyden izole edilmiş bir biçimde geliştirmeye devam ettiklerini belirten Crytek patronu Cevat Yerli, THQ'nun kendilerine bu konuda çok saygı duyduğunu ve geliştirme sürecine yardım ettiklerini dile getirdi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
crytek bu seriyi havalara uçurur..Thq sonunda bazı işleri doğru yapmaya başlamış.. Darksider ve diğer oyunlara bişey olmaz merak etmeyin!
Aynen ben de öyle düşünüyorum HF senaryo olarak güzel oyundu, Crysis serilerini beğenmiyorum çünkü atmosfer yok. HF 2'de Unreal yerine Cryengine kullanılarak ortaya güzel bir oyun çıkacaktır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.