Pc açılışta ramleri falan sayarken böle bir hata var... pc şuan açılmıyor... bios pilini çıkarıp biosu resetliyorum bi kez falan açılıyor sonra kitleniyor... tekrar deniyorum tekrar aynı şeyi yapıyor... sürekli olarak resetlemessem monitöre hiç görüntü gelmiyor... ekran kartında, power supta sorun yok... güç kablolarındada sorun yok... işlemci yada ramleri deniyemedim... sorunun kaynağını hata kodunu bilen varmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DusSoSa -- 15 Ağustos 2010; 23:34:58 >