Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
293
Cevap
11236
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Counter Strike 2 [Ana Konu] [2023] (15. sayfa)
U
6 ay
Binbaşı

Sürekli Ruslar geliyor. Tam bir ezikler ordusu bunlar.
Ancient haritasında oynuyoruz. İki adım atıyorum önüme zıplayıp vuruyorlar. Haritayı full sessizde dolaşmama rağmen tam yanlarına gelmeden çıkıp kafaya sıkıyorlar. Özellikle birazcık bekliyorum. Çünkü hile kullanmayan adam sürekli duvarın köşesinden kontrol amaçlı şöyle bir kendini gösterir eğer orada bekliyorsa. Ama yok. Kafayı çıkarmıyorlar. Bekliyorum, bekliyorum ve sonunda harekete geçiyorum. Tam yaklaşmaya başlıyorum aniden çıkıp vuruyorlar. Ve bunu neredeyse 5 maçın 4 ünde yaşıyorum. Önceleri yeniyim diye acemiliğime veriyordum ama yok aga net hile hepsi.
Seçkinde oynuyorum bu arada. Bir de takım arkadaşları arkada bekliyorlar sürekli. Önden biri yem olarak gitsin bende kill kasayım diye bekliyorlar. İnatla adamın suratına baktım ve ileri gitmiyorum dedim. Yerinden kımıldamıyorlar. Maçı alıp almamak umurunda değil adamların.
Ve aynı maçta yaşadığım şeye bakın, videosunu buraya bırakıyorum.
Hileciler çok rahatlar. İnanılmaz gerçekten.

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ö
6 ay
Yarbay

son 1 aydır sürekli hile geliyor ve banlanmıyor. Bugları anlarımda buna nasıl engel olamıyorsun kocaman firma anlamak güç. Leş gibi oyun şuan arkadaşlar girmenizi kesinlikle önermiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 ay
Yüzbaşı

Son gelen güncellemeyle artık bir item envantere her hangi bir yolla (trade, kasa açma vs) geldiğinde bu ürünü ilk 10 gün sadece alıcı görebilecek. Bunun amacı da üçüncü parti sitelerin takaslardan komisyon almasını engellemek. Satıcılar için çok büyük bir handikap çünkü ürünü teslim ettiğini ispatlayamayacak. Doğal olarak teslim ettiği ürünü alıcı ertesi gün satsa artık asla ispatlayamaz. Bu yüzden alışverişlerde para ve skinleri 10 gün üçüncü parti siteler elde tutacak bence ve 10 gün sonunda alıcı ve satıcıya teslim edecek. Başka türlü alışveriş çok riskli çünkü. Şu an en mantıklı yol bu görünüyor. Bu siteler parayı 10 gün elinde tutacağı için istediği gibi işletebilecek bu süre zarfında. Bu yüzden item satış komisyon oranınlarını da düşürebilirler bu siteler. Bu satıcıların da işine gelir. Ama 10 gün sonra satıcının alacağı para değer kaybedebileceğinden fiyatlarda hafif yükselme de gözlemlenebilir.

Ekleme : Burada üçüncü parti sitelerin robot hesapları çok fazla trade yaptığı için şüpheli görülüp banlanabilir. Bu da üçüncü parti sitelere uzun vadede zarar ettireceğinden hatta hiç kullanılmama riski yaratacağından bu yöntem işlemeyecek gibi geliyor bana.

Ekleme 2 : Galiba trade'ler api key ile hala kontrol edilebiliyor. Yani Shadowpay gibi siteler de bir sıkıntı yaşanmayacak ki büyük ihtimal Bynogame de o sisteme tam geçiş yapacak.

Ekleme 3 : Ekleme 2 maalesef artık olmayacak yani api key ile trade kontrolü yapılamayacak. Kesinlikle gerçek parayla satış ancak elden vs yapılır. Üçüncü parti siteler artık bence uğraşmaz bu işlerle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrashead -- 4 Nisan 2024; 23:5:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
6 ay
Yüzbaşı

Fiyatların yükselmesinin sebebini tam anlayamadım açıklarsanız sevinirim. Benim bildiğim kadarıyla skinler yatırım aracı ki bu da gerçek paraya dönüştürülebildiği sürece diye düşünüyorum. Skinler başka ne işe yarar? Sonuçta oyun içi piksel grafik. Sizce neden artar?




Bu mesajda bahsedilenler: @KASAP1910
Y
5 ay
Yarbay

2 büyük turnuvadır finalde nalları diken Faze Clan bu sefer başaracak gibi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
5 ay
Binbaşı

Yakın zamanda yeni bir PC toplamamla birlikte tekrardan oynamaya başladım. Hilecilerden dolayı gram zevk alınmıyor artık. Evet bilindiği gibi bu oyunda her zaman hile sorunu vardı fakat şuan iyice çığırından çıkmış durumda. Neredeyse girdiğiniz her oyunda 4-5 tane hileci ile oynamak durumunda kalıyorsunuz. Hatta yeri geliyor hileyi ifşa edenleri hileciler birlik olup oyundan atıyorlar, şaka gibi :)

Başlarda WarOwl gibi bilindik yayıncılar "biraz fazla abartıyorsunuz" tarzında olaya yaklaşıyordu ve yanlış bir kamuoyu algısı yaratıyorlardı. Ama son zamanlarda yaşadıklarından ötürü kendileri de durumun ne kadar vahim olduğunu yüksek sesle dile getirmeye başladılar. Premier bile berbat durumda.

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/1c1qfw7/warowl_after_playing_premier_for_2_hours_yesterday


https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/1c2mtul/another_major_content_creator_threw_in_the_towel
Vac, oyun için raporlama sistemi kesinlikle etkisiz ve bir işe yaramıyor. Birini oyun içinde veya direkt steam hesabından raporlamak placebodan öteye gitmiyor. Oyun içinde yapmış olduğunuz raporlama sonrası yazan rastgele numara sinirinizi anlık azaltmaktan öte bir işe yaramıyor. Bana kalırsa hileciler banlanınca oyuncu popülasyonu düşmesin, müşteri müşteridir mantığı ile kozmetikten parayı kırmaya devam edebilmek adına Valve bilerek Vac'ı iyice pasifize etti. Ayrıca yüzlerce sahte server var ve bu serverlara koydukları botlarda ile kutu, eşya düşürmek için farming yapıyorlar.

Sırf 3-5 kozmetikten para kıracağım diye güzelim kült oyunu hiç ettiler. Anlaşılan valve bu oyunu bitirmeye ant içmiş...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 ay
Yarbay

Oyun berbat bir halde.

Çok büyük bir VAC Ban listesi kurtarır ancak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
ß
5 ay
Yarbay

faceIT in anti hilesi daha iyi aylık 60 lira mı ne premium parası ödüller felanda veriyormuş. rekabetçi oynamak isteyen ordan oynasın bence.



M
5 ay
Yüzbaşı

dmarket bitskins tarzı işleyişi devam ediyor. itemi borsaya satıyorsun veya satışa koymak için borsanın botuna itemi teslim ediyorsun. 7 day locklı listinge başlıyorsun. isteyen alıp lock sonunda bottan teslim alıyor. veya item listingde beklerken lock süresi bitiyor. isteyen locksız itemi satın alıp hemen çekebiliyor envanterine. tabi bu sistemin en büyük handikapı. satılığa koyacağın itemi borsanın botuna teslim etmek zorundasın. satılıncaya kadar kullanma şansı kalmıyor...




Bu mesajda bahsedilenler: @thrashead
M
5 ay
Yüzbaşı

2-3 haftadır envanter yapmakla zaman harcadım. skin olaylarına yeniydim araştırma ve deneyimlerime göre en iyi dealleri dmarket ve birazda bynogame(teklif ettiğim rakamları satıcı kabul ettiği için ) de buldum. ayrıca item yükseltmek için en iyi seçenek dmarket gibi duruyor şu an. mesela talon slaughter mw vardı 0.10 floatlı, dmarkette 850 dolara ye st fn 0,03 floatlı talon slaughter denk geldi. byno 15k tl teklif verdi(öldürdü), dmarket trade fiyatı 640 dolar gösterdi benim talona, 210 dolar ekleyip factory new i aldım çektim envantere.

şu ana kadar en memnun kaldığım site dmarket oldu. sonrasında bitskins fena değil, makul fiyatlı itemler düşebiliyor bir kaç itemi buradan aldım, binanceden crypto ile deposit aşırı kolay bitskinsde ve en az masraflı seçenek bu neredeyse tüm bu platformlar içerisinde. kutu almak içinde(souvenior vs.) hahoskins fiyatları baya iyi bulk order ile alımı kolay...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 25 Nisan 2024; 0:0:20 >

Y
4 ay
Yarbay

Az önce "casual" maça girdim. Bakmam gereken köşelere peek attığım için hileci ilan edildim. 🙃



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Y
3 ay
Yarbay

Biraz havamız değişsin, kafanız dağılsın diye giriyoruz, sinir stres sahibi olup oyunu kapatıyoruz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @canlee89
P
3 ay
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Bir tanıdığımda değişik bir cihaz var faceitde bile hile açıyor. Boşuna faceit girmeye çalışmayın hepsinde hile var.
Cihaz derken hocam?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @canlee89
E
3 ay
Er

Merhaba arkadaşlar,
Eski bilgisayarımın ekran çözünürlüğü 1280x960, fare DPI ayarım ise 400 DPI ve sensitivity ayarım 2 idi. Şimdi Acer AN515-46 model bir bilgisayar aldım. Ekran kartım Nvidia RTX 3050.
Ancak oyunda 1280x960 çözünürlüğü bulamıyorum. Bunun yerine sadece 1280x1024 var, ancak bu çözünürlüğe geçince oyun kalitesi oldukça düşüyor ve bulanıklaşıyor. 1920x1080 çözünürlüğe alışamıyorum çünkü eDPI oldukça düşük kalıyor gibi hissediyorum, eskisine göre.
  • Nasıl 1280x960 çözünürlüğü ekleyebilirim? Nvidia Denetim Masası ve AMD Adrenalin Edition gibi programlarda özel çözünürlük eklemeye çalıştım ama böyle bir seçenek çıkmıyor.
  • 1920x1080 çözünürlükte hangi eDPI seviyesinde oynamam, 1280x960'a eşdeğer olur? Bunun çözünürlüğe göre bir hesabı var mıdır?
  • 1280x1024 çözünürlükteki bulanıklığın sebebi nedir ve bunu nasıl giderebilirim?
Teşekkürler.



Y
3 ay
Yarbay

Premier aldık bakalım. Umarım parasını en kısa zamanda çıkarabilirim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
3 ay
Yarbay

Arkadaşlar bu ödül verme olayı sadece haftadan haftaya mı yoksa rank atlayınca da(haftalık ödülü alsakta) verme ihtimali oluyor mu?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
3 ay
Yarbay

Hocam sağolun.

Bu xp Overload nedir? Birde xp kazanınca parantez içinde azaltılmış yazıyor. Ne demem oluyor bu?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ßLacKLioN
İ
3 ay
Yarbay

net hile kullananlar bile ban yemiyor, bu ban dalgaları kimi banlıyor tam olarak anlayamadım ben gerçekten oyun şu an çok acayip bişi oldu pubg mobile gibi aynı :D



ß
2 ay
Yarbay

Onu bende tam bilmiyorum tek bildiğim level alınca diğer levelde belli bi yerde yıldırım simgesi çıkıyor o simge de nickinin önünde gözüküyor her çarşamba gelmeden level aldıkça arka arkaya bunun simgesi de değişiyiior



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yaratıc1KLAVYE
F
2 ay
Yarbay

kaç para verdin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yaratıc1KLAVYE