Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1388
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: CORSAIR XMS2 675 (2. sayfa)
J
19 yıl (39622 mesaj)
Yarbay

zamanlamalar autoda mi yoksa sen mi ayarladin 5-6-6-18 e?her iki durumda da kotu.ben bu ramleri 667 ama 800 den farki yok gozuyle bakiyordum cok da zorlamaya gelmiyor demek ki.en garibanindan ddr2 800 daha iyi demek ki.veritech 800 voltajsiz ayarlar auto.islemci voltajsiz bu kadar ciktigi icin veritech de bu kadar cikti.



< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
19 yıl (11792 mesaj)
Yarbay

Auto da, bios resete ulaşmak pek kolay değil, 5-5-5-16 kaldırır, sıkılırsam denerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
19 yıl (39622 mesaj)
Yarbay

biosa girip ram zamanlamalarini elle degistiremiyor musun niye bios reset yapiyorsun anlamadim reset jumper ya da tusu ile ama oyle diyorsan oyledir bosver ugrasma.



G
19 yıl (2283 mesaj)
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

Bende 28 dolara gigatek ten aldım dayanamadım fiyatı görünce..

Artık elimdeki Kingston ları çıkaracam 2*1 667 vardı.. Umarım farklılık olur


çok farklılık olacağını sanmıyorum.
ama fiyatları görünce benimde alasım geldi.



R
19 yıl (407 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

xp 3 gorur en fazla ve 64 bit vista lazim 4 yapacaksan ama ancak vistada gorursun farkini dertsiz basina dert hesabi.yani vistayi 4 gorsun diye kurmasan zaten 4 e ihtiyacin olmayacakti seklinde.ilerde arar aynindan bulamam dersen anca olabilir yoksa su anda 4 gerektiren bir durum yok.

Teşekkür ederim :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.