Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
221
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Copilot, Bing ve diğer Microsoft hizmetleri çöktü: ChatGPT web'de arama yapamıyor
M
4 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Copilot, Bing ve diğer Microsoft hizmetleri çöktü: ChatGPT web'de arama yapamıyor
Copilot ve Bing de dahil olmak üzere birçok Microsoft hizmetinde erişim sorunu yaşanıyor veya hiçbir şekilde erişilemiyor. Yaşanılan sorun aynı zamanda ChatGPT'yi de etkileyerek hizmetin web'de arama yapmasını engellerken Bing'i kullanan DuckDuckGo da herhangi bir web araması gerçekleştiremiyor.



Bing API çöktü



Copilot, Bing ve diğer Microsoft hizmetleri çöktü: ChatGPT web'de arama yapamıyor
Aktarılanlara göre ChatGPT, Copilot, DuckDuckGo ve diğer platformlar için arama özellikleri, Bing uygulama programlama arayüzü (API) ile ilgili görünen bir Microsoft arızası nedeniyle şu anda düzgün çalışmıyor. Siteler ve hizmetler ya tamamen kullanılamıyor ya da sınırlı bir kullanım sağlıyor.



Ayrıca Bkz.Google’a göre peyniri pizzaya tutturmak için yapıştırıcı kullanabilirsiniz



23 Mayıs saat 11:00 sularında iyice büyüyen sorun Türkiye dahil olmak üzere dünya genelinde tüm ülkelerde hissedildi. Bing arama motoru halihazırda düzgün çalışsa da bir süre önce Microsoft’un arama motoru da çalışmıyordu. Bing'in API'sine dayanan DuckDuckGo ve Ecosia gibi diğer arama motorları ise bu içeriğin yazıldığı sırada hiçbir arama sonucunu gerçekleştiremiyordu.



https://x.com/MSFT365Status/status/1793564067191259271



Benzer çekile Copilot da çalışmıyor, yükleme döngüsüne giriyor veya çok yavaş çalışıyor. ChatGPT’nin Plus sürümünde bulunan web arama özelliği de aynı sebepten ötürü çalışmıyor. Microsoft, yaptığı açıklamada sorunun farkında olduklarını, yaşanılan sorunun nedenini izole etmek için çalıştıklarını açıkladı.




Kaynak:https://www.theverge.com/2024/5/23/24163094/microsoft-bing-search-outage-copilot-duckduckgo-chatgpt

 Haberi Portalda Gör

6
4 ay
Yüzbaşı

Pro'dan sonra bozmaya başladı zaten, üstüne herkes kullanmaya başlayınca yoğun saatlerde 3.5 sürüme düşüyor deniyor ama gpt3.5 sürümünü bile aratıyor durumu. Resmen cleverbot gibi bir şey oldu, ondan eksiği küfür etmiyor. Kullanılmıyor artık.




D
4 ay
Binbaşı

Sırf bing değil, windows update ve windows store'da çöktü




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.