Scientific moda geçince, hesap makinasının bilakis,büyümesi ve yeni eklenen tuşların arasında n! fonksiyonun olması gerekli! keypad kullanark 100.000 yazmak için "Numlock" un açık olduğundan emin olu ve yazdıktan sonra n!' basın. Hesaplamaya bşladıktan bi süre sonra, işlemin uzun süreceğine dair uyarı penceresi gelecek bir kaç kez. Eliniz enter da olsun, hemen "continue" için basın, İşlemin bittiğini sonucu yazdığında anlayacaksınız. eski PC lerde biraz sabır lazım:)
ben de bişi ekliyim,windows işlem uzun sürecek diye uyarı verdiği zaman hiçbirşeye basmayın,bırakın işlem devam etsin,bitirince zaten kendisi sonucu yazacak , ayrıca bu test güvenilir değil 3ghz celeron ile fx57 aynı sonucu alabiliyor , güvenilir diye iddia edip de fx57'si olan arkadaşları krize sokmanın anlamı yok
OYUNLARDADA 2,8 CONREO 4,2 LİK Bİ 930 DAN % 20 30 ARASI DAHA FAZLA FPS VERİYOR YANİ BUNLAR AZIMSANACAK ŞEYLER DEĞİL BU FAKTÖRİEL ZAMANINIDA TAM Bİ SORİİM
Ben forumlardan bayadır uzaktımda Bu Conreo neymiş yaa...
D lerden ne farkı var ben onu anlayamadım.. ikisin de de çift çekirdekli diyor..
Pentium D ler 2*2Mb cahcli Conreolar 2 Mb cachli??
ekstra yeni bir 3d mimarisi falan mı var bun conreo da???
100000 faktöriyel testinde kullanıcıdan kaynaklanan ölçme hataları devreye girebildiğinden çok sağlıklı sonuçlar almak pek mümkün değil. Spi testi hala en belirlileyici ve güvenlikli kıstaslardan biri olmaya devam edecek. Karşılaştırma sonuçlarını bu yönde yapmak sana daha aydınlatıcı ve tutarlı bilgiler verecektir.
ben de bişi ekliyim,windows işlem uzun sürecek diye uyarı verdiği zaman hiçbirşeye basmayın,bırakın işlem devam etsin,bitirince zaten kendisi sonucu yazacak
Bu islemle islemcinin salt islem gucunu anlayamassizin. Bu sadece islemcinin icerisindeki fpu larin gucunu gosterir. Mimarideki farklar, onbellek farklari, bus hizi gibi bircok ozellik hakkinda bilgi veremez. Bu yuzden islemci kiyaslamak icin bir kistas olamaz bence.
Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle