Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
265
Cevap
42622
Tıklama
81
Öne Çıkarma
Cevap: Çok Büyük İhtimalle Aldatılıyorum, Ne Yapmalıyım? (8. sayfa)
M
4 yıl
Yarbay

Aqp buna yasak koydurdu. 27-25, aralıktan sonra. Hırsızlık ve zina suç değil. Ortaya çıkaran suçlu artık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fırat6
0
4 yıl
Yarbay

bir laf vardır, "if there is doubt, then there is no doubt" yani "şüphe varsa, o zaman şüphe yoktur" tercümesi: "onun bunu yaptığından şüphelenecek duruma geldiysen, artık onun bunu yapıyor olduğuna şüphen olmasın"

tavsiye vermek gibi olmasın ama, bir erkek için böyle bir durumda yapılması gereken bir numaralı şey eşine bu şüphesini asla belli etmemek ve delil toplamaya çabalamaktır. neden mi?

eğer eşiniz hakkında delil elde etmeden bu durumu yakalayacak olursanız, ya da yakalamasanız da eşiniz iyice sizden kopar ve siz kavga çıkartıp ayrılırsanız, bu tarz senaryolarda eşiniz çocukları kendine alabilir ve çocukları size karşı doldurabilir. özetle, çocuklarınızın güvenini kaybedebilirsiniz.

bu yüzden, hiçbir şey olmamış gibi, çok iyi şekilde devam edeceksiniz. bi yandan da olayı tespit etmeye ve hatta tespit edebilriseniz de delil elde etmeye çabalayacaksınız. bunu elde edene kadar hiç belli etmeyeceksiniz.

olası bir tespit durumunda sakın sinirlenmeyin. unutmayın. siz bu olayı tespit edebildiğinizde kötü bir duruma düşmüş gibi olmayacaksınız. tam tersine, olayı gizlice tespit edebilen şanslı azınlıktan olacaksınız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Aralık 2021; 11:14:50 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yarbay

Yuva yıkanın yuvası olmaz, allah yardımcınız olsunuz, umarım yanılıyorsunuzdur

Eşinizin telefonunda google haritalar ile zaman çizelgesi kontrolü yapabilirsiniz,

Eşinizin telefonuna ebeveny programı yükleyip, uygulamayı gizleyebilir, bildirimini gizleyebilirsiniz

Apple airtag kullanabilirsiniz



S
4 yıl
Binbaşı

Eşini de rızası yok ise cihazla takip etmesi suç zaten :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hernos2
İ
4 yıl
Yarbay

Adi ne app in ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @codename_lord
S
3 yıl
Binbaşı

Cihazla takip etmek suç ama, takip cihazı yerleştirip iş üstü baskın yapınca cihazı yok edebilirse problem kalmaz. Hakim nası yakaladın dediğinde de şüphelenip takip ettim gün boyu der.




Bu mesajda bahsedilenler: @senneanlarsindumbelek
T
3 yıl
Binbaşı

hocam iphone kullanıyorsa konum geçmişinde nerelere gittiği yazar.

umarım yanılıyorsunuzdur. ama bu şüphe bile gün gün insanı yıkar. umarım tez zamanda olumlu ya da olumsuz sonuçlanır



G
3 yıl
Yarbay

Dostum hiç uğraşma, eşini al karsina*kızım bak biz yeni evliyiz daha, seni surda gördüm, şu durumdan şüpheleniyorum eğer böyle bisi varsa söyle yol yakınken ayrılalım, çocuk falanda yok nasıl olsa* de. Sakın kızgın veya pısırık davranma, evet derse hiç düşünme bosanirsin, hayır yok derse normal devam et ama sakın ola üç beş yıl çocuk düşünme ve eşini uzaktan takip et, telefonuna vs birsey kurarsan sen suçlu olursun.
Ben senin yerinde olsam içime şüphe düştüyse doğrudan karşıma alıp ayrılalım derdim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

Bir GPRS cihazi al arabasinin bir yerine sakla koy takip et

Nokta atisi yap. Cok ise yariyor benden sana soylemesi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

2 araba sahibi olacak kadar zengin, çocuk yok, iş güç zaten soran eden yok herkes free. Donanım haber sitesine de konu açıldı.
Dizi tadında geldi bana.
Bence bir dedektif tut. Burada ne işin var.



S
3 yıl
Yüzbaşı

yazdıklarınız gerçek ise, kadını özgür bırakın gitsin özgürce ne yapıyorsa yapsın, o artık yokmuş gibi yaşa, unut onu, boşa onu, yoksa olan sana olacak.



J
3 yıl
Teğmen

Zor durum, Allah sabır versin.

En can sıkanı da bunun 5 ayda cereyan etmesi ancak durum gerçekse en azından yol yakınken dönmüş olursunuz..



B
3 yıl
Yüzbaşı

böyle şeyleri göre göre kimseye güvenemez olduk.



S
3 yıl
Binbaşı

eş takibi icin detektif gibi biseyler duymustum..boyle birine takip ettirsen cokmu masrafli olur



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

Geçen Antalya'dan bir dedektif anlatıyordu. Kadın kocasını takip ettirmek için dedektif tutmuş. Habire arayıp nerde felan diye soruyormuş. Meğer kadın kendi aldatıyormuş kocası basmasın diye dedektifleri kullanmış.

Evlerden uzak olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Çavuş

Tüylerim diken oldu hocam...




Bu mesajda bahsedilenler: @Antor
G
3 yıl
Teğmen

csb



H
3 yıl
Yüzbaşı

Son durum nedir ?



G
3 yıl
Yarbay

Umarım öyle bir durum yoktur diyim ilk önce.

Sonrasında ise bu kadar şüphe düştü ise içinize mutlaka bence takip ettirin hocam. Ayrıca aldatıldığınızı mutlaka kanıtlayın sonra klasik yasal işlemler.

Yoksa bu durumun oluğ olmadığını öğrenemezseniz bu durum sizi iyice yığratır bir süre sonra sizde hiç yapmayacağınız şeyler yapabilriisiniz.


Yasal yollardan şaşmayın hocam.