Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
69
Cevap
1046
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: COH mu C&C3=TW mi? (4. sayfa)
M
18 yıl
Binbaşı

konu biraz sapmiş ama şöyle bir yorumda bulunayim. EA firmasi genele yönelik çok satmak peşinde oyunlar yapmakta. en az 10 senedir bu böyle. "hardcore" tabir edebileceğimiz bir oyunu yok uzun senelerdir. C&C TW nin bu sebeplerden herkesin alip oynayabilmesi için bazi özelliklerden feragat ettiğini söylemek hiç yanliş olmaz.

CoH ise, oyunda kullanilan dil, oyunun karmaşik özellikleri ve stratejiye büyük imkan veren siper alma, binalar, haritanin değişebilir olmasi(duvari yikip girme, top atişinin açtiği yerlere saklanabilme) ve general özellikleri ile bir savaş durumunu çok iyi simule edebilen bir oyun. ünite kısıtlamasi ise bence işin teknik yönü düşünülerek yapilmiş birşey ama kesinlikle stratejiden bişey kaybettirmiyor. CoH, WWII deki küçük çarpişmalari çok çok iyi yansitabilmiş bir oyun. oyun zaten izleyenler bilir, Band of Brothers dizisinin aynısı.

Dune hiç oynamadim sadece dinledim ama Warcraft 1 den bu yana RTS türünden pek çok oyun oynamiş biri olarak diyebilirim ki, yillarca hayalini kurduğum bütün özellikleri CoH' ta buldum.

C&C ise RA2 yi ve tiberium sun da dahil olmak üzere genele yöneltilmiş, gerçek strateji fanlarini tatmin edemeyecek oyunlardi(ilk C&C ve RA ise süperlerdi, çığır açtılar). tabi kötü değillerdi ama hedef kitleleri farkli diyelim. TW de bu tip bişey.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

COH taki strateji kadar TW de strateji yok.Arkadaşlar bunu kabul edin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu arada COH Da gemi varmı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
18 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

COH taki strateji kadar TW de strateji yok.Arkadaşlar bunu kabul edin

bişeyi kabul edip etmeme meselesi değil bu. arz talep meselesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
\
18 yıl
Yüzbaşı

COH tabi ki de yav



A
18 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Bu arada COH Da gemi varmı?

Hayır gemi yok, çünkü olay fransa da geçiyor.Omaha ve Utah sahillerinde deniz görüyorsun ancak orda da deniz aracı kullanılmıyor.Oyun tamamen yer ve hava kuvvetleri çevresinde dönüyor...



R
18 yıl
Yüzbaşı

C&C3 bence en iyi oyun piyasadaki Tw al derim ben hem daha yeni bir oyun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
18 yıl
Yüzbaşı

ama sslerden gaza geldim ben de CoH alacam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
8
18 yıl
Çavuş

Bence COH hepsini oynadım ama en çok Coh dan tat aldım

Teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
18 yıl
Teğmen

COH tabi ki. TW klasik bir rtsdir. kötü oyun değil fakat COH'u adeta film gibi izlersin. kamera ile istedigin açıdan zoom yapıp çatışmaların ortasında gerçek bir savasın ortasında kalmıscasına nefessiz kalabilirsin. sesler ve özelikle efektler(iyi bir ekran kartın varsa tabi ki) bugune dek pc oyunlarından görülmemiş cinsten. sadece eğlenceyi değil kaliteyi de göz önünde bulundur derim.
karar senindir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.