Beyler cod4'ü yüklerken;Önce sıkıştırlmış dosyaları yaratacağınız klasörün içinde ( C:\ COD4MW) açın.Sonra setup.exe dosyasını çalıştırıp oyunu kurun.Crack işlemi yaparak oyuna başlayın.. Diyor. Aynen bunu yapıyorum winrar dosyalarını c:\ COD4 içine çıkart yapıyorum.Yükleme ilerledikten 5 sn felan sonra D:\ COD4 dosyası bozuk diye bir hata geliyor. Yardım ederseniz çok iyi olur...! Saolun şimdiden.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aynen bunu yapıyorum winrar dosyalarını c:\ COD4 içine çıkart yapıyorum.Yükleme ilerledikten 5 sn felan sonra D:\ COD4 dosyası bozuk diye bir hata geliyor. Yardım ederseniz çok iyi olur...! Saolun şimdiden.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.