_

Yüzbaşı
10 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
718 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
geçen yıl
S
S
_
3 yıl
Laptop için ssd kullanabilir miyim?
Arkadaşlar herkese merhaba

Lenovo ideapad 320 80xv004etx model bir dizüstü bilgisayarımız var. Ancak inanılmaz yavaş çalışıyor özellikle windows başlarken 15-20dk sonra ancak kendine gelebiliyor ve kullanabiliyoruz.

Bu laptop için ssd takabilir miyiz? Ssd ler çok hızlandırıyor diyorlar. Eğer takabilirsek hangi özellikli ssd almamız gerekir. Örneğin aşağıdaki linkteki ssd alsak bilgisayarımıza uyumlu olur mu? Yani bunların laptop için ya da masaüstü için uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682

Pc özellikleri

İşlemci Tipi AMD A9 İşlemci 9420
Ram (Sistem Belleği) 4 GBRam Tipi DDR4
Harddisk Kapasitesi1 TB HDD Hızı 5400 RPM
Ekran Kartı İşlemcisi AMD Radeon Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı Ekran Kartı AMD Radeon 530
_
7 yıl
En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Ve Puanınız..
George Orwell-Hayvan Çiftliği 10/10
_
13 yıl
ders seçme hakkında
arkadaşlar atatürk niversitesinde okuyorum. ders seçmek istediğimde alabileceğiniz ders bulunmamaktadır gibi bir hata çıkıyor acaba dersler yüklenmemiş olabilir mi? yardım ederseniz sevinirim
_
13 yıl
Ders Seçme hakkında
arkadaşlar atatürk niversitesinde okuyorum. ders seçmek istediğimde alabileceğiniz ders bulunmamaktadır gibi bir hata çıkıyor acaba dersler yüklenmemiş olabilir mi? yardım ederseniz sevinirim
_
15 yıl
Ekran Kartıma Uygun En Güncel Driver?
Mrb arkadaşlar öncelikle hepinizin kadir gecesini kutlarım. Benim Atı x1650 pro 512 mb agp 8x ddr2 powercolor bir ekran kartım var. Ben bu karta şuanki en güncel sürücüyü nasıl bulurum? Bu konuda hiç bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.
_
15 yıl
1LİMİTSİZ PAKET HAKKINDA
Beyler ben 4 gb kotalı limitliden 1LİMİTSİZ tarifeye geçtim. Benim bu aylık kota kullanımım 3,327 GB olmuş. Artı 1limitsiz paketiyle bu ay sonu ne kadar öderim?
_
15 yıl
Ankara Önlisans
Beyler bu seneki öss kötü geçti dolayısıyla Ankara önlisans yapmak istiyorum.Bunun için belirli bir puan almakmı lazım yoksa barajı geçmek yeter mi yardım ederseniz sevinirim.
_
15 yıl
Vodafone
Beyler bende kalan kontör 93.995 felan diye yazıyor çok sinir oldum bu 995 nasıl silinir bir bilginiz varmı?
_
15 yıl
Ram Uyumsuzluğu
Beyler bnm pcde Dddr400 kigston 512 mb ram vardı. Ben buna elixir ddr 400 512 daha aldım taktım çalıştı.Sistem 1gb oldu çok hızlandı süper oldu. Ama daha sonra ne yaptıysam sistem çöktü. Pc açılırken NTLDR eksik gibi hatalar verdi. Format atmak istedim tam atarken %60larda felan dosya kopyalanamıyor dedi.Ben bunu araştırdım sorun ramdeymiş. Rami çıkarttım windows kuruldu. Şimdi ben 512 mb lık kingstonı takıp sorunsuz olarak kullanıyorum. Ama elixiri tek taktığımda PC açılırken siyah ekranda system32/ntfs.sys bulunamadı eksik veya bozuk olabilir felan diyor. İkisini bir taktığımda pc açılmadan reset atıyor.
Şimdi tamam büyük ihtimalle ramler çakışıyor. Ancak anlamakta zorluk çektiğim notka şu;
İlk rami alıp taktığım sırada sorunsuz çalıştı hatta bir sürü oyun oynadım hiçbir sorun olmadı. Şimdi neden böyle bişi yapıyor? Beyler bu sorunuma lütfen yardım edin. Halletmeseniz bile öğrenmek istiyorum ne olduğunu şimdiden çok teşekkürler...!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.