Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cnc regülatörü pin header sorunu acil
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar hayırlı forumlar aliexpress den aldığım cnc buck boost cihazı var 2 parça halinde birbirine dişi erkek header ile bağlanıyorlar sorunum şu pin headerler yamulmuş ve ben lehimlerini söktüm yeni headerler sipariş ettim ama gelenler büyük geldi 2.54 standart yazıyor ama başka küçükleride piyasada yok şu anda 0 cihaz bu şekilde elimde kaldı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim iyi günler :)



K
3 yıl
Yarbay

pin header çeşitli olarak Türkiye'de de var. Ölçülerle resim koyar mısınız? sorunu direk anlayanlar elbette olacaktır ama elinde olduğu halde anayamayalar da olabilir.



A
3 yıl
Binbaşı

Aradığınız büyük ihtimal 2mm pin header. Bilgisayarda kulanılan jumperlar 2.54mm olan ve bolca kullanılıp piyasada kolaklıkla bulunabiliyor. Satıcılara "pin header istiyorum" dedğinizde direkt 2.54 olanı verirler. Direnc.net'de var gözüküyor 2mm pinheader. Özdisan'da da vardır büyük ihtimal.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.