Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
4618
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Clip 2 Arıza Lambası
R
7 yıl (329 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaslar günaydın. 2006 1.2 16v benzin+lpg clio aracimda dün akşam bu lamba yandı. Sabah çalıştırdım yanmadı(yani kontagi takınca yandi ve sönmesi gereken zamanda söndü) 400 500m yol gittim ve yeniden yandı. Araba 3000 devirden sonra gaz yemiyor.

Dünden beri araştırma yapıyorum birçok kişi karşılaşmış ama doyurucu birşey yazanı görmedim. Hep saçma çözümler dolayısı ile ise yaramamış öneriler var. Bu lambanin yanması için birsürü sebep var biliyorum ama bu şartlarda neden yanar?

Kullanma klavuzuna baktim yakittaki su seviyesi sebep olur falan diyordu. BP den yakıt aldım ve dedim benzinle gideyim. Benzinde yandı.

Bilen ya da daha once karşılaşan birileri yardımcı olabilir mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Q
7 yıl (1319 mesaj)
Yüzbaşı

ara sıra benim clio da oluyordu böyle sanki stop edicekken gaz vermeyince yanıp sönüyordu burada da bahsedilmiş
https://forum.donanimhaber.com/clio-ii-sahipleri--14821122-750


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cakirahmet
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.