Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
31759
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Clio nun airbag ışığı yanıp sönüyor.Neden kaynaklanır?
S
11 yıl (35787 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Clio nun airbag ışığı yanıp sönüyor.Neden kaynaklanır?
Beyine giren soketi temizledim.Sanki hiç ışık yanıp sönmezken tekrar yapmaya başladı.
Araba yürüyünce yanıyor sönüyor. Araba durup çalışırken sönüyor.
Bazen durduğum zaman ışık yanarken kontağı açıp kapattığım zaman bu sefer ışık yanmıyor.

buna benzer arıza var. koltuk altında soket yok. emniyet kemerlerinde soket yok.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



3
8 yıl (31 mesaj)
Onbaşı

http://airbagsargisitamiri.blogspot.com.tr


Merhaba. Clio araçlarda< Resime gitmek için tıklayın > airbag sargisi arızasını 1 yıl garantili tamir ediyorum.
Hava yastığı lambanız yanıyorsa veya Hız sabitleme olan araçlarda sabitleme tuşları çalışmıyorsa, direksiyon dönerken çıtır çıtır sesler çıkarıyorsa sargı arızası var demektir.

1 Yıl garantili sargı tamiri yapıyorum. Orjinal bakır yollu kablosunu kullandığım için uzun ömürlü tamir oluyor.

GSM: 0543 935 12 89
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.