Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
66
Cevap
7210
Tıklama
0
Öne Çıkarma
clio 3 grande punto
T
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Geçen pazar günü renault'a gitim yeni clio 3 ün geldiğini söylediler.Arabayı inceledim donanım olarak ve ön konsol olarak pek bişeye benzemiyor.Bu günde fiat grande puntoya bakmaya gittim araba hem görünüm olarak hem ön konsol hemde donanım olarak clio 3'ü 10'a katlar.Bu clio 3'e kim yılın arabası ödülü vermişsebu işi bilmiyor.Tek kelimeyle beş para etmez



T
18 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Ya şimdi moda oldu üst sınıf arabaların daha küçüğünü tasarlayıp alt sınıf araba yapıolar.Bknz vectra-astra- yeni corsa veya jetta-golf-polo.

Bence clio nun tasarımı güzel ama renoların o yuvarlak hatlı iç tasarımına bi türlü ısınamadım.

Clio 3 ü beklemişken yeni corsa ve 207 de beklenir onlarda görülüp test edildikten sonra karar verilebilir..


O kadar beklemişken biraz daha beklensin de bari sedan olmasına rağmen bence hepsinden daha spor görünümlü Yaris Sedan alınsın :D

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



Daha fazla resim için:http://www.toyota.com/yaris/color_selector/index.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
18 yıl
Çavuş

arkadaşlar car of the year 2006 arabasını seçti zaten.jüri üyelerinden kimse şurada kaynak gözüküyor,şurda aliminyum varmış süper olmuş,içine oturdum elimi bile kıpırdatamadım diye yorumlar yapmamış.isteyen http://www.caroftheyear.org/pages/judgement/judgement06.htm okusun burdan.çoğu kişi arabanın direksiyonundan şikayetçiymiş.ayrıca yurtdışındaki donanım,opsiyonları görseniz clioIII neden bu kadar iyi olduğunu anlarsınız.
ama bence türkiyede grande punto daha çok tutulacak.gerek sağladığı opsiyonlar ve fiyatları (koç indirimi) çoğu kişiye hitap ediyor.ayrıca bazı testlerde punto birinci seçildi (en büyük etmeni dediğim gibi fiyatı)

benim tercihim clioIII ama bu sene etrafta en çok punto görecez


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.