Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
261
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Click&Buy :SORUN:
-
19 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Pre icin Click&Buy'a üye oldum hid ip ten yani farklı ip'den

Saygıdeğer Müşterimiz,

Click&Buy sistemine kaydınız çerçevesinde e-posta adresinizin erişilebilirliğinin kontrolü için bu e–postayı gönderdik.

Tarafınızdan girilen e-posta adresine önemli bilgileri (örn. satın alma teyidi, fatura) gönderdiğimizden, e-posta adresinizin erişilebilirliğini güvence altına alma önemlidir.

Bu e-postaya cevap vermeniz gerekmiyor. Click&Buy sistemine başarıyla kaydınız


bu mail geldi ama pre alırken hesabınız engellenmiştir bloke edilmiştir diyor hic bisi yapmadan sebep ne olabilir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
19 yıl
Yüzbaşı

bunun nedeni hesabını etkinleştirmemiş olman etkinleştirmek içinde almanyaya o şirkete kredi kartını ve nüfus cüzdanının fotokopisini göndermen gerekiyor sonra üye olabiliyorsun..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.