Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1215
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Civic 2008 Dream ile 0 Cruze takas ?
C
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende 40.000 km de 2008 Civic Dream otomatik vites var. Piyasası düşmeden, çokta fazla fark vermeden arabayı yenilemek istiyorum. Bir süredir Chevrolet Cruze Lt Plus otomatik modeline bakıyorum. Bayiinin takas için verdiği fiyat LT modeli için 8000 tl - Plus modeli içinde 10.000 tl. Ayrıca sunroof + arka görüş kameraları ve arka koltuklarda da ekran olan multimedya setini ve nikelaj kaplamaları da takıyolar. Siz ne düşünüyosunuz aradaki fiyat farkına değer mi. Birde henüz test sürüşü yapma fırsatımız olmadı bayii biraz uzakta. Civic in otomatik şanzımanından çok memnunuz. Chevrolet de bi problem yaşarmıyız ?


Bu arada kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmışım. Mod. arkadaş Cruze sayfasına taşıyabilirse çok iyi olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 24 Mart 2012; 14:05:16 >

C
12 yıl
Yüzbaşı

HONDADAN SONRA CHEVROLET OLMAZ OTOMATİKDE CRUZE İLE HONDA ARASINDA ÇOK BÜYÜK BİR SANZUMAN FARKI VAR DEĞMEZ SAKIN HATA YAPMA :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı

Cruze şu civice 10 basar. Siz milletin dediğine bakmayın. Arabadan anlamayan konuşuyor. Neye göre hata yaparmış bu arkadaş? Cruze ile Civic'in test araştırma videolarını inceleyin. Sonrada gidin test edin karar verin. Biri 2008 eski model, biri son model. Bu civiclerin mahareti nedir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
11 yıl
Çavuş

Cruze kullandım Hondada kullandım kesinlikle honda cruze ile araç 0 dahi olsa alt takım sesinden kurtulamazsın ama araçları görsellik açısından çok iyi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tam bi hortlatma olmuş konuyu :) Bu arada 2012 haziranda aldık Cruze u. Civic ile arasında genel bir görüş belirtmem gerekirse. Civic ten 3 tane eksisi var.

Eksileri:
* Araba performans olarak civic in altında. 2 araçta 1.6 - 124 beygir ve kilogram olarak ta çok yakın. Ancak Cruze özellikle ilk 2 viteste daha hantal.Daha sonra toparlıyor ama geç tepki veriyor.
* Yakıt tüketimi. Özellikle bu performans farkına göre yakıt tüketimi kötü. Otomatik Civicle şehir içi/dışı ortalama 8.2 litre yakıyodum. Yine otomatik Cruze ile 10.1 litre. Neredeyse 2 litre fark var.
* Koltuk rahatlığı. Belki bana öyle geliyor ama Cruze un koltuklarının çanak kısmı dar. Yani kıçınızın sağını ve solunu biraz sıkıştırıyor ve sert. Civic bu konuda daha rahattı. Sanki yayılıyordum arabada.

Artıları:

En başta fiyat. En düz civic fiyatına / Full donanımlı Cruze alıyosun
Buda bütün konforu ve teknolojik avantajlarını veriyo.
Bunlar nelermi en basitinde Cruze kontrol+Yağmur sensörü+Far sensörü+Viraj kontrolü+Sunroof+8 hava yastığı+Navigasyon Multimedya+Arka görüş kamera
Aracını sıfırlman, İç dizaynı gibi artılarıda yanında.

Kısaca özetlersek yüksek performann+yakıt tüketimi için Civic
Full donanım+konfor+teknoloji ve yenilik için Cruze. Bence bu kadar açık ve net.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
11 yıl
Binbaşı

bencee Cıvıc ın daha modern bır kullanımı olması tabıı bana göre bu gercektende Cruze koltukları cok serttı bana göre


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,

2007 Civic Elegance full 45000 km de aracla 2010 lt plus 55000 km de olan iki aracı karsılastırıyorum.

Suan hala cruze u kullanmaktayım ;

Otomatik Vites gecisleri, Yol-Rüzgar sesini araç içine alma, konfor, yol tutuş, donanım özellikleri açısından Cruze , Civicden bir gömlek üstün.

Bu benim ve cevremde her iki aracı da kullanan arkadaslarımın sahsi görüsüdür.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.