Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cipralex kullananlar??
L
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba herkese,

3 haftadır 10mg Cipralex ilacını kullanıyorum. 1 yıldan fazladır terapiye gidiyorum ve ayrıca psikiyatriste de gidiyorum. Sürekli kaygılanan, hayatıma devam etmekte zorlanan, geleceğe ve her şeye dair olumsuz düşüncelere sahip , çok düşünen biri olduğumdan bana bu ilaç yazıldı. 3 haftadır gözlemlediğim uyanmakta zorlanıyorum, insanları dinlerken sanki orda değil gibiyim bi gün iyiyim ama ertesi gün aynıyım. Deneyimleyenler ilacın onları nasıl etkilediğini yazabilir mi? Yan etkilerini gördüğümün farkındayım ama uykusuzluktan sersemlikten hayatıma yine devam etmem zorlaşıyor bu yüzden ilacın iyi gelip gelmeyeceğine emin olamıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




K
2 yıl
Er

Bende aynı durumdayım 3.haftadayim , bir değişme varmı senin durumunda ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.