Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
166
Cevap
12185
Tıklama
37
Öne Çıkarma
Cevap: Çinli Chery ve MG'den 'ek vergi' açıklaması (9. sayfa)
D
geçen ay
Yarbay

Hükümet bu tür teknoloji firmalarının ülke içinde üretim yapmaları hususunda 2yıldır talimat verdi,ama bu firmalar ağırdan aldı,şimdi haberimiz yoktu durumu var,mg firması çin üretimli bir İngiliz ortaklığı şirketidir,işin tuhaf tarafı şu ki ,çin halen ingilterenin etkisinden kurtulamamış (araçların direksiyonu sağda)ama ne hikmetse kapitalizme karşı duruyor, neyse şimdi sorun şu togg otomobilin üretimini nasıl arttırabiliriz,bizim insanımız kendi aracı varken başka bir ülkenin aracına binmez,



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
geçen ay
Yarbay

ÇİNE ZİYARETE BOŞUNA GİTMEDİK NEDENLERİ ORTAYA CIKMAYA BAŞLADI




D
geçen ay
Yarbay

Fabrika kurmaya söz verip sonra Macaristan'a fabrika kuran çine ayarı erken verdiler.




E
geçen ay
Yarbay

E
geçen ay
Yarbay

çinde direksiyon solda hong kong da sağda




Bu mesajda bahsedilenler: @DH Misafiri
P
geçen ay
Yarbay

Çok ciddi tehlike arz eden bir sorun bu. Özellikle seyir halinde iken. Kaptan bunu da savunmasın be!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emekkk
E
geçen ay
Yarbay

aynen insan hayatıyla oynuyor bu firma




Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
S
geçen ay
Moderatör

S serisi değil c serisi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @CaptainSkyWalker
L
geçen ay
Binbaşı

Yoo olur mu eko haksız. 20 milyon kişiyi g.t kadar şehire dolduran müthiş yönetenlerimiz yüzünden ışınlanmayı keşfedip İstanbul da herhangi bir noktaya ulaşımı 15 dakikaya düşürmeliydi.

O konuda ekoya ben de kırgınım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CleanCoders
C
geçen ay
Yarbay

İroni güzeldi, Haklısın düzeltiyorum.

Her şey çok güzel olacak (15 yıl sonra, nüfus artmaz ise ve ışınlanma keşfedilirse) Ekrem İmamoğlu




Bu mesajda bahsedilenler: @Last Troll Bender
K
geçen ay
Yarbay

Çin’den karşı hamle geliyor .
https://www.sozcu.com.tr/cin-den-turkiye-ye-ek-vergi-tepkisi-p57307



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
geçen ay
Yarbay

Kesinlikle hoş değil, o kısmına katılıyorum. Misal Abd nin Miami, Detroit ve Dallas şehirlerinde bulundum. Abi kaldığım otele soruyorum misal eğlenebileceğim misal bowling alanı nerede diye, 20km kuzeye git diyor, peki bilardo salonu nerede diyorum 10km güneye git diyor, cafe nerede diyorum 15 km doğuya git diyor. Yok yani nebenin şeyi. Burada İstanbul Kadıköy'de bıraktım km yi, 15 dk yürüyerek, 5 tane bowling salonu, 4 tane bilardo salonu, 30 tane cafe bulurum ama tabi İstanbul Kadıköy bu açıdan Avrupaya bile kıyasla kat kat ileride gibi kalıyor. Misal Portekiz, Avrupa ülkesi mi evet, ama Metro'larında yürüyen mervdiven bile yok. Bebek arabalı aileler için işkence. Yani tamam Türkiye'yi özellikle İstanbul'u yermiyorum. Yani Çoğu Avrupa ülkesinin başkenti bile İstanbul'a kıyasla 50 sene geriden geliyor gibi kalıyor. Ama yinede şehir ve planlamacılık açısından bizimkiler aç gözlü davranıyor bu bir gerçek. Hep ucu ucuna cadde kurmak. Sonra ağzına kadar dolunca çözüm üretmeye çalışmak. Çünkü her arazisi olan, valiye ya da başkana gidiyor, abi bak 400m2 alanım var ama nolur kanunlara uymayalım, kanunlara uyarsak, yarısı otoparka ve yeşil alana gidecek, gel sen bunu yine görmezden gel, 300-350m2 olarak bina alanını kabul et, 1-2 dairede sana görelim diyorlar, sistem böyle işliyor, bu yüzden de yeni gelişen yerlerde de trafik ağzına kadar doluyor, otopark yeri bulunamıyor maalesef. bu da bir gerçek yani. Valla Akp'sinde chp'sinde değilim ama tek doğru söyleyen Mansur Yavaş'ın yöntemi. Yani diyor ki, gelin diyor, bir adam siyasete atıldığı andan itibaren kendisinin ve 1. derece akrabalarının tüm gelmiş geçmiş varlıkları, yerli yabancı banka hesapları şeffaf olsun diyor. Yiyorsa olsun diyor. Bu var ya kanun olsa mevcut günümüzde milletvekilli ya da başkan adaylarının %90 ı aday olmaz bir daha. Çünkü çoğunun zaten aile akraba gelirine bak, milyonluk adamlar. Yani alt tarafı 80 binlik başkanlık maaşına tenezzül edecek adamlar değil, çoğunun zaten 100 üzeri dairesi var, aylık gelirleri zaten 1 milyon lira üzeri, normalde napsın 80 bin maaş için köpek gibi koşturmayı. Bakıyorsun biri geliyor 10 daire ile, 4 sene başkanlık yapıyor, güzelce ihaleleri seçmece dağıtıyor, 4 sene sonunda 600 adet dairesi olmuş. Her şey şeffaf olsa bunu yapamaz. O zaman ya zaten baştan kimse aday olmaz. Ya da aday olan namuslu hizmetsever varsa da, zaten en baştan 6 şeritli yolları yapar. Kimsenin arsasına rüşvet karşılığı olur vermez.




Bu mesajda bahsedilenler: @AO
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.