Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1446
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cinema 4D Kurulum Sırasında Hata
H
11 yıl (98 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Cinema 4D nin deneme sürümünü kurmak istiyorum fakat daha kuruluma geçmeden böyle bir hata alıyorum.

https://store.donanimhaber.com/ac/19/90/ac19905ca6a62da9df22067f512b2b56.jpg

Bir kaç kere sitesinden tekrar indirdim deneme sürümünü ama yine aynı hatayı aldım. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?

Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
10 yıl (6 mesaj)
Er

Ben de bir benzeri hata alıyorum sadece \bin\data\15.008_main\15.008_main_Application_win.enc4d şeklinde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl (604 mesaj)
Yüzbaşı

arşvi açamadım diyor. oradakı yoldada e nın ıcınde ındirilenler diye dosya açmışsınız. baştak harfi I harfinden İ harfine cevrirseniz düzelmesi lazım. orada alt çizgi çekmş i harfi yerine. buyuk ıhtımal turkce harf problemı. bı deneyın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.