Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
33
Cevap
1067
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: Çin, bir sonraki teknolojik atılım için 1,4 trilyon dolarlık dev planını açıkladı (2. sayfa)
H
dün
Yarbay

Bizim aşağıda ruslar oturuyor, kadına bir şey söylüyorum anlıyor, isine gelmeyen bir sey söylüyorum ( apartman meselesiyle ilgili ) Türkce anlamıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @AREryilmaz
U
dün
Teğmen

O dolar kaç TL yapıyor.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: beyhan_karagoz


R
dün
Çavuş

Yolsuzluk yalan üzerine kurulu bir diktatörlük ama başarılı oldular çünkü devasa ve ucuz bir işçi kaynakları vardı ve batıdaki büyük şirketlerden bu kaynakdan beslendi öyle abartılacak bişi yok Batıdaki özgür insan orada yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nat Alianovna
H
dün
Yarbay

Aynı numarayı Sovyetler Birliği diyede yedirdiler. Süper güç, süper demokrasit ( seçimli kendine), süper sosyal ( sosu kendine yalı halka). Sınırları içine hapsedilmiş, bir nevi açık cezaevi. Açık ama hakkını değil havayı aldıran. 89'da uyandılar. Uyanması uzun süren kış uykusu misali.
Doğu-Batı Almanya gibi mesafe olarak yakın, bir o kadar da uzak.
Çayna'ya yatırım olmasa yoğun kitle göçleri olacağından; senide sınırların içinde tutalım. Hem götürüsü az, hem getirisi fazla.
Ucuza üretip, fazlaya tükettirelim; işsizlerimizede soslu yardım veririz. Üstüde bayağı üstüde bize kalır misali.
Çaynalı emekçi kardeşlerinize 1500-1600 Euro net maaş ve sosyal hakları veriliyor mu diye sorun?
Gözünü seveyim şu sosyali demokratlığı, herşeyin başı sos; Çayna işi Capinis işi, bu koyunmünist işi kimin işi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
dün
Yüzbaşı

Şöyle bu ülkeyi ve diğer asya biraz da Batı bu hale getirdi.Başta Amerika olmak üzere batının dev teknoloji şirketleri bütün fabrika ve arge merkezlerini çine taşıdılar.90 lı yıllardan beri çine trilyonlarca dolar yatırım yapıldı.Hakkını verelim Çinliler bu fırsatı iyi kullandı.

Sırf Apple'ın çine yaptığı yatırımın haddi hesabı yok.Yani kısacası çinliler batı sayesinde teknolojik altyapı kazandılar.

Seversin sevmezsin biz Togg nasıl yapabildik.Hem de teknolojik olarak hiç de fena olmayan bir seviyede çünkü yabancı otomobil şirketleri sayesinde Türkiye de çok iyi bir teknoloji altyapısı ve vasıflı işgücü yaratıldı.Yine Arge çalışmaları sayesinde binlerce Türk mühendis yetişti.Bunun sonucunda gelişmiş altyapı sayesinde bizler Togg yapılabildi.

Çin de ise bunun yüz katı olarak düşün.Ör.Apple nın Türkiye de bir tane yatırımı var mı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kartal Göz
İ
dün
Yüzbaşı

Çin hızlı gelişen çok iyi görünen modern şehirlerinden, teknolojik yatırımlara büyük ilgi topluyor. Acaba göz mü boyuyorlar arka planda bu kadar gelişmiş değiller mi, yoksa gümbür gümbür geliyorlar mı? Yakında ortaya çıkar.



A
dün
Yüzbaşı

Mevcut teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin en fazla yaşam şeklini değiştirir veya hayatı kolaylaştırır, artık tek amaç dünya denilen küçük gezegendeki hapisten kurtulmak olmalı, yoksa dünya er geç içindeki tüm yaşamla beraber yok olacak, 1 milyon veya 100 milyon yıl sonra olması bir şeyi değiştirmez.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O
dün
Yarbay

Hiç bişey olmaz, dünya ABD hegpmonyasondan çok çekti, daha beteri olmaz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Emreakgl
O
dün
Yarbay

ABD siyaseti %90 kadarı ZİYON lardan oluşması her şeyi anlatıyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HesaplıBilgi
P
24 sa.
Yarbay

yine karıştırıyorsun. putin de olsa acıdan duramazdın...


yoksa bu alttaki arnavut arkadaş? şüphelenmedim değil... baksana putin vs acısından baya bağrıyor.

Not: 34 Türk askeri o arnavutun gram umrundaysa adam değilim! acısı, vakti zamanında orada islamcı al kaidacı kankitoşlarını, 5000 wagnerin evcilleştirmesi idi.

https://x.com/hammadnuman18/status/1649180757124947970https://x.com/hammadnuman18/status/1649180757124947970


alttaki de bonus:
https://x.com/i/status/1982143709459128328https://x.com/i/status/1982143709459128328





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 26 Ekim 2025; 0:21:25 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AREryilmaz
A
24 sa.
Yüzbaşı

huseyin kilic yoksa sen misin


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pskillercheto
P
23 sa.
Yarbay

senin fenotip işte. goth arnavut. amerikaya vize alabilse muhtemelen arkasına bakmadan kaçacak klasit tip.




Bu mesajda bahsedilenler: @AREryilmaz
H
11 sa.
Yarbay

Hayır Skanderbeg, Yunan ya da sırp resmi at kaçar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Ekim 2025; 13:7:34 >


Bu mesajda bahsedilenler: @AREryilmaz
A
8 sa.
Binbaşı

Gelişme hızının da bi limiti var. Çin arrtıkın bu limite ulaşma noktasına varıyor. Bundan sonra Çin için ivme durağana geçecek. Artık sıra Hindistan'da. Artık öyle bir zaman gelecek ki büyüme hızında Çin'i yakalayıp geçecek...
Çin'in nüfusu ve seçimlerin olmayışı en büyük avantajı. Bu iki avantajından birini veya her ikisini kaybettiği an çöküş başlayacak.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Ekim 2025; 15:50:59 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.