ELİMDE TEK ÇANAK , TEK LNB VE TEK UYDU ALICISI VAR.TÜRKSAT UYDUSU ÇALIŞIR DURUMDA. SORMAK İSTEDİKLERİM.... 1-BİR ÇANAK DAHA ALMAK İSTİYORUM.AYNI ANDA FARKLI UYDULARI KULLANABİLİRMİYİM? 2-KULLANABİLİRSEM ALICININ ARKASINDA TEK GİRİŞ OLDUĞU İÇİN ÇOKLAYICI ALDIĞIMDA SAĞLIKLI ÇALIŞIR MI? 3-BİRDE ÖZELLİKLE FUTBOL MAÇLARINI İZLEMEK İSTERİM İKİNCİ UYDU ÖNERİNİZ VAR MI ÖRNEĞİN ASTRA SİRİUS VS. (ŞAYET KURABİLİRSEM)?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.........
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ELİMDE TEK ÇANAK , TEK LNB VE TEK UYDU ALICISI VAR.TÜRKSAT UYDUSU ÇALIŞIR DURUMDA.
SORMAK İSTEDİKLERİM....
1-BİR ÇANAK DAHA ALMAK İSTİYORUM.AYNI ANDA FARKLI UYDULARI KULLANABİLİRMİYİM?
2-KULLANABİLİRSEM ALICININ ARKASINDA TEK GİRİŞ OLDUĞU İÇİN ÇOKLAYICI ALDIĞIMDA SAĞLIKLI ÇALIŞIR MI?
3-BİRDE ÖZELLİKLE FUTBOL MAÇLARINI İZLEMEK İSTERİM İKİNCİ UYDU ÖNERİNİZ VAR MI ÖRNEĞİN ASTRA SİRİUS VS. (ŞAYET KURABİLİRSEM)?
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.........
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.