arkaşlar. bu bugun farkettiğim bir sorun.. büyük ihtimal virüs yada solucan olabilir. şimdi diyelimki google chrome la diziport gibi bir online video sitesine girdim, önyükleme başlağığı anda play a basmasam bile o sayfada beklediğimde işlemci kullanımı yüzde 100 oluyor..sayfayı kapatmadan boş bir sekmeye tıkladığımda sıfıra düşüyor.. aynı siteye explorer la girdiğimde hiç bir sorun yok.. birden oldu nedir anlamadım...microsotf security essantial kullanıyorum.. bilgisayarıda daha yeni formatlamıştım.büyük ihtimal aynı sorundan bilgisayar kullanılmaz hale gelmişti.. eğer bu bir virüsse tüm yedeklerime şıçramıştır..ve bilgisayar yine kullanılmaz hale gelecek... ne yapabilirm?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
büyük ihtimal virüs yada solucan olabilir.
şimdi diyelimki google chrome la diziport gibi bir online video sitesine girdim, önyükleme başlağığı anda play a basmasam bile o sayfada beklediğimde işlemci kullanımı yüzde 100 oluyor..sayfayı kapatmadan boş bir sekmeye tıkladığımda sıfıra düşüyor..
aynı siteye explorer la girdiğimde hiç bir sorun yok..
birden oldu nedir anlamadım...microsotf security essantial kullanıyorum..
bilgisayarıda daha yeni formatlamıştım.büyük ihtimal aynı sorundan bilgisayar kullanılmaz hale gelmişti..
eğer bu bir virüsse tüm yedeklerime şıçramıştır..ve bilgisayar yine kullanılmaz hale gelecek...
ne yapabilirm?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.