Ürünü bende yeni aldım.Birkaç küçük anektod düşeyim belki almak isteyenlere faydası olacaktır.
*3D,smart,hz ile ilgili takıntılı insanlar kesinlikle bu ürünü almasın.Bende iyi bir 4K beklentim sona ermeden ara cihaz olarak aldım.
*Tv de birçok özellik kırpılmış ki benimde tam istediğim şekilde keşke sadece display görevi görse genede yeterli.Dahili dvb-s2 olması bile gerekmiyor Hiç bu cihazın dvb-s2 dahili uydusunu denemedim o yüzden çalışması hakkında bir fikrim yok.
*Öncelikli olarak plasma tv kullandığım için(sanırım birkaç tane kullanıp eskittim.O yüzden led beğenmek zor) ilk defa led macerasına girdim. Resimler sıradan bir telefonla çekildi ve çekim için çaba harcamadım.Neyse o ama canlı izlemek tabiki farklı...
58H5270AS ------------- *Siyahlar tatminkar düzeyde ve yeni nesil plasmalara yakın fakat bir adım geride.Yani black is black diyemeyiz.
*LED tv de homojenite çok çok önemli ve bu tv bu konuda başarılı.
*Cihaz native 50HZ ve software kısmında 100hz görünüyor ama hız konusunda bir sıkıntısı yok ve akar band yazılar,hızlı sahnelerde 600hz-1000hz led lerden ben bir farkını göremedim.Zaten olsa idi kimse böyle bir tv yi almazdı.Hz tamamen pazarlama ve insanları olmayan bir özellikle oyalama taktiği.CRT den bu yana HZ resme kalite vermemektedir.
*Ses kalitesi için yine tatminkar diyebilirim ama orta frekans ve deep frekanslar zayıf buda normal woofer eksik.Keşke woofer olsa idi ama zaten o zamanda fiyatı artardı. (Sesi kötü değil hatta birçok ledden daha iyi ama 2X10W RMS sadece bu.Sanırım 4ohm üzerindedir.Bir kaynakta 2*5W olarak gördüm)
*Tv de doğru ayarları yakalamak biraz uğraştırıyor ama ben kendi Picture-audio setting imi vaktim olursa burada paylaşırım.
*Tv nin kumandası küçük ve basit.
*Üründe tools kısmında futbol modu var ama ben renkleri hiç beğenmedim.
*Üründe resim ayar bölümünde dinamik-standart ve film olarak 3 mod var.Ben film üzerinden küçük değişiklikler yaparak doğru siyahı ve kırmızıyı bulmaya çalıştım. Bu modda ve ayarlarda ekrandaki fluluk azalıyor ve renkler daha doğru hale geliyor.
*Tv nin yandan görünümü elbette bir plasma gibi değil fakat çok kötüde değil.Renklerin solması %75 açı daralmasında başlıyor.
*Ürünün yazılım linki(Sadece flash bellek ile yükleme yapılacak.Fabrikasyon 1014 versiyonu ile geliyor.FAT yada FAT32 formatlı bir belleğe sıkıştırılmış dosyayı yükleyin ve bellek üzerinde dosyayı çalıştırın.Ilgili dosyanın sıkıştırılmış kısmını silin ve tv ye takıp yazılım yükleme kısmında güncelleyin. Akabinde fabrika ayarı yapın. https://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201408/20140822114343848/T-NT14LDEUC_1018.0.exe
Ürünü bende yeni aldım.Birkaç küçük anektod düşeyim belki almak isteyenlere faydası olacaktır.
*3D,smart,hz ile ilgili takıntılı insanlar kesinlikle bu ürünü almasın.Bende iyi bir 4K beklentim sona ermeden ara cihaz olarak aldım.
*Tv de birçok özellik kırpılmış ki benimde tam istediğim şekilde keşke sadece display görevi görse genede yeterli.Dahili dvb-s2 olması bile gerekmiyor
Hiç bu cihazın dvb-s2 dahili uydusunu denemedim o yüzden çalışması hakkında bir fikrim yok.
*Öncelikli olarak plasma tv kullandığım için(sanırım birkaç tane kullanıp eskittim.O yüzden led beğenmek zor) ilk defa led macerasına girdim.
Resimler sıradan bir telefonla çekildi ve çekim için çaba harcamadım.Neyse o ama canlı izlemek tabiki farklı...
58H5270AS
-------------
*Siyahlar tatminkar düzeyde ve yeni nesil plasmalara yakın fakat bir adım geride.Yani black is black diyemeyiz.
*LED tv de homojenite çok çok önemli ve bu tv bu konuda başarılı.
*Cihaz native 50HZ ve software kısmında 100hz görünüyor ama hız konusunda bir sıkıntısı yok ve akar band yazılar,hızlı sahnelerde 600hz-1000hz led lerden ben bir farkını
göremedim.Zaten olsa idi kimse böyle bir tv yi almazdı.Hz tamamen pazarlama ve insanları olmayan bir özellikle oyalama taktiği.CRT den bu yana HZ resme kalite vermemektedir.
*Ses kalitesi için yine tatminkar diyebilirim ama orta frekans ve deep frekanslar zayıf buda normal woofer eksik.Keşke woofer olsa idi ama zaten o zamanda fiyatı artardı.
(Sesi kötü değil hatta birçok ledden daha iyi ama 2X10W RMS sadece bu.Sanırım 4ohm üzerindedir.Bir kaynakta 2*5W olarak gördüm)
*Tv de doğru ayarları yakalamak biraz uğraştırıyor ama ben kendi Picture-audio setting imi vaktim olursa burada paylaşırım.
*Tv nin kumandası küçük ve basit.
*Üründe tools kısmında futbol modu var ama ben renkleri hiç beğenmedim.
*Üründe resim ayar bölümünde dinamik-standart ve film olarak 3 mod var.Ben film üzerinden küçük değişiklikler yaparak doğru siyahı ve kırmızıyı bulmaya çalıştım.
Bu modda ve ayarlarda ekrandaki fluluk azalıyor ve renkler daha doğru hale geliyor.
*Tv nin yandan görünümü elbette bir plasma gibi değil fakat çok kötüde değil.Renklerin solması %75 açı daralmasında başlıyor.
*Ürünün yazılım linki(Sadece flash bellek ile yükleme yapılacak.Fabrikasyon 1014 versiyonu ile geliyor.FAT yada FAT32 formatlı bir belleğe sıkıştırılmış dosyayı yükleyin ve bellek üzerinde dosyayı çalıştırın.Ilgili dosyanın sıkıştırılmış kısmını silin ve tv ye takıp yazılım yükleme kısmında güncelleyin.
Akabinde fabrika ayarı yapın.
https://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201408/20140822114343848/T-NT14LDEUC_1018.0.exe
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >