Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
861
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cep den komşu modeme bağlanma....
K
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Cebimden internete 1. katta bulunan modemden bağlanarak girmeye çalışıyorum. ( bu arada ben 3. kattayım ve modemin bulunduğu oda ile aramda 6-7 metre ve 2 zemin duvar bulunmakta ve bu durum odadan odaya değişmekte 3-4 duvara kadar çıkabiliyor ) Dairemin her odasında nete aynı kalitede bağlanamıyorum.

Tv odası evimin ücra köşesinde ve sürekli oturma odasında bulunduğum için cebimden internete girmek için başka odaya gitmek zorunda kalıyorum....Bu da beni kasıyor...Ya oturma odasını 1. katta bulunan modemin üstündeki odaya taşıyacağım ( bizimki ile sürekli kavga ediyoruz bu hususta : ))) ya da soğuk olan odaya geçip nete bağlanacağım....

Yine aynı şekilde evimde bulunan pc ye de aynı modemden (1. katta bulunan komşu modeminden) TP-Link Dongle ile bağlanıyorum o da aynı ceb telefonum gibi odadan odaya farkılılık gösteriyor bağlanma kalitesi olarak..... her odada bağlanmıyor.

Çağa teknoloji çağı vardır bir çözümü elbet.....

1-Hem Pc hem de cep telefonu ile her odada kaliteli bağlantı yapabileceğim ( mesafe ve duvar dezavantajını en aza indiren ) bir ürün var mı ?

2- Varsa bu ürün ile hem Bilgisiyarım hem de android cep telefonum ile bağlanabilir miyim ?

3- Pc ve cep telefonu için ayrı ürün mü almalıyım ?