Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
296
Tıklama
0
Öne Çıkarma
cd yazma hızı
X
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar cd yazma hızı farkedermi diyelim ben bir cd yazdım 52 x olarak 24 x bi cd romda ne olur. Yada bunun dısında hız problemi ile ilgili bi sorun cıkar mı ?



A
21 yıl
Binbaşı

cdlerin daha uzun süre canlı kalmasını istiyorsan, bir problem çıkmasını istemiyorsan yavaş yazman tavsiye olunur. hızlı yazdırmanın okunma konusunda sorun çıkartacağını sanmıyorum.



C
21 yıl
Yarbay

Bazı cd okuyucular özellikle no name'ler yüksek hızda yazılmış cdleri okurken problem çıkartabiliyorlar.



R
21 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar zaten mimari olarak 16x ile 24x arasında büyük farklar vardı ancak 24x ten sonra çıkan cdromlarda isterse 52x olsun mimari olarak teknik üstünlük getirilmedi. 24x tavsiye ediliyor araştırdığım kaynaklarda.



F
21 yıl
Yarbay

redno +1



P
21 yıl
General

16x veya 24x e uygun yazma hızları bence taki şu hızlı yazılabilen cd-r lar kaliteli ve gerçekten ustunde yazdıkları hızları destekledikleri zaman



N
21 yıl
Yarbay

Hızlı yazılan cd ler okunurken daha çok sorun çıkartır.Çünkü writer cd üserine izleri çok keskin olarak atamıyo hzılı yazımlarda.Mesela 16xx ile 40 x i karşılaştırınca bu böyle.O yüzden yavaş yazmak her zaman iyidir.Zaten 24x ten sonra 1 dk oynuyo max o yüzden riske etmeye gerek yok bence..
bide şu var max 16x olan bi writer ın 16x yazması ile 52x bi writer ın 16x yazması aynı değildir.52x writer ı 16x olarak kullanırsanız daha iyi sonuç verir max 16x olan bi writer a göre..



C
21 yıl
Yüzbaşı

Geçenlerde biraz patates CD aldım. Üzerinde 32X yazıyor ama dedim ya patates baskı ancak LG 52*24*52 ve Nero 5 ile yazarken 40X ile yazdığını söylüyor sizce medya gerçekten 40X mi yoksa uyduruyormu??



D
21 yıl
Yüzbaşı

bazı 32x cd lere 40x yazılabiliyor ama yazdıkdan sora sadece cdrw ın okuma ihtimalide var hehe...



A
21 yıl
Binbaşı

üzerindeki baskıya bakma bence. nero info tool ile bakıp görebilirsin. zaten yazarken de belli oluyor yazma hızı. tabi öyle bir cdye hızlı yazdırırsan ömrü ne kadar olur bilinmez



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.