Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
702
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CBOX KULLANAN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
S
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

slm arkadaşlar.ben2 ay önce cbox despina s2540 modelini aldım.isteyenler özelliklerinehttp://www.cbox.com.tr/despinas2540.htm buradan bakabilir.önce Ram hatalı çıktı.değiştirdiler.daha sonra 1 hafta kadar kullandıktan snra bir sabah kalktığımda klavye hiç çalışmadı.ve servise verdim.22 ekimde verdim bugün 26 kasım ve hala gelmedi.azami tamir süresi 30 gün müdür yoksa 30 işgünü müdür? bunu bilen arkadaş var mı?garanti belgesinde 30 gün yazıyo ama adamlar 30 işgünü diye ısrar ediyorlar ve 12 aralık tarihine kadar beklemelisin diyorlar.
neyse bir sorum daha olacak.konu başlığında da belirttiğim gibi cbox nasıl bir bilgisayar?başka kullanan arkadaşlar var mı?lanet olası bilgisayarı aldım alalı ancak 10 gün falan kullanabildim.bu süre içinde oyunlarda falan(zaten bu bilgisayarı oyun ve mobil özelliklerinin ikisini birden taşıdığı için aldım) hiç takılma yapmadı.fakat daha uzun süreli kullanımda karşıma başka sorunlar çıkmasından korkuyorum.30 işgünü dolduğunda istersem yenisini,istersem paramı vercekler. sizce hangisini tercih etmeliyim?
baya bi uzun oldu,okuma zahmetinde bulunup cvp yazacaklara şimdiden çok teşekkürler....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.