Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
155
Cevap
10509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Casper VIA A6108 akıllı telefon video inceleme '2GHz Intel işlemcili ve HD ekranlı telefon'
F
11 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


Pazar payı itibariyle ülkemizin en büyük yerli bilgisayar üreticisi olan Casper, tablet bilgisayar pazarından sonra şimdi de akıllı telefon arenasında boy gösteriyor. Casper'ın ürün gamındaki en iddialı model olan Android işletim sistemli VIA A6108, Sharp üretimi yüksek çözünürlüklü IPS ekranı, 2GHz Intel işlemcisi ve malzeme kalitesi gibi detaylar itibariyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Peki Casper'ın akıllı telefon arenasına "merhaba" dediği ilk modeli neler sunuyor? İşte bu sorunun cevabı ve telefonun tüm detayları video incelememizde. İyi seyirler.

 

 

 Haberi Portalda Gör

H
11 yıl
Yarbay

Arkadaşlar intel varken qualcomm nereden çıktı ya? Şimdiki akıllı telefonların hepsinde intel olması lazım değil mi? Bu kadar ileri bir firma önde gelmeliydi. Şimdi intel unutuluyor yavaş yavaş pcler zamanla çok az kullanılacak. Belki sadece iş için.

Edit: Adam akıllı soru soruyoruz siz eksiye basıyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 16 Temmuz 2013; 23:46:15 >

Bu mesaja 3 cevap geldi.
İ
11 yıl
Yüzbaşı

Mesut abiyi görmeyince tuhaf hissettim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsan Çakması -- 16 Temmuz 2013; 22:32:18 >


A
11 yıl
Binbaşı

inşallah laptoplar gibi olmaz



B
11 yıl
Onbaşı

nedemek intel varken quallcom nereden çıktıquallcomda çok köklü bir firemadır ve işinin üstesinden gelmeyi başaran en iyi firmadır tabii daha iyisi olursa ve bunu intel yaparsa onuda söz ederiz ama burada firma fanlığı yapmak yerinde oturup hangi platform daha güçlü düşünmek lazım zaten baktığımız zaman inteli sadece orta alt seviyede ve çoğu zamanda motorola ile sınırlı bir pazarda göre biliyoruz ve intelin cep telefonlarındaki işlemcileride pek ileri işlemciler değildir tabiki neden yapamasın ama yapınca inteli övelim sırf firma fanıyım diye bu intel işlemci ile snapdragon800ü kıyaslamak biraz saçma olur ve bu intel işlemci s800den daha iyi demekte en saçması olur




B
11 yıl
Onbaşı

elbbetteki snapdragon s800 ile bu işlemciyi kıyaslamak yanlış ancak şuan s800den daha iyi bir işlemci yok ve quallcom hepsi bir arada çözümler sunuyor dahili modemi ve adreno gpu su olan çözümler sunuyor ve firmalar ek bir modem veya gpu tedarik etmek zorunda olmuyor




L
11 yıl
Yüzbaşı

i'm watch'uda çakmış hemen.




K
11 yıl
Yüzbaşı

casper telefon toplamış bence zamanı geldi demektir son kullanıcılar pc gibi telefon toplamalı mobile oem olmalı casper yaptıysa neden bizde yapmıyalım :)




G
11 yıl
Binbaşı

LG Optimus 4X HD 930 liraya satılıyor.
Ya da biraz daha parayla 1100-1200 arasında Nexus 4 alınıyor.
Bu grafik birimiyle buna para verilmez.

Ekleme: Cihazın ekranı iyi,Sony cihazlarından çok daha iyi çünkü normal firmalar ucuz modellerin de bile Lcd ekran kullanıyor, LG giriş modellerinde IPS Lcd kullanmaya başladı,Sony üst seviye cihazlarında TFT kullanmaya devam ediyor.Bu büyük ayıp.Hal böyleyken Çin malı cihazda Sharp üretimi IPS ekran süper bir şey demek bir de tasarımı gerçekten çok iyi ama cihazın özelliklerinden ötürü araya gitmiş tasarımı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 17 Temmuz 2013; 0:27:55 >


P
11 yıl
Yüzbaşı

cepte intel, no no no




M
11 yıl
Yarbay

800 tl ye xperia l varken kim bakar bu telin suratına? komik bir grafik kartı olmuş o fiyat için. 600 liradan fazla etmez.




C
11 yıl
Binbaşı

sgx540'ı gördükten sonra izlemeyi bıraktım.




C
11 yıl
Binbaşı

Ekran kartını gördüm videoyu kapattım..




O
11 yıl
Yarbay

discovery de 544mp varken casper bir halta yaramaz




B
11 yıl
Teğmen

Oyş Lana Del Rey 3




J
11 yıl
Yarbay

Şu aleti 900 küsür liraya satın alan, herşeyi hak ediyor demektir... Yazık günah, parayı çöpe atsan daha faydalı olur, belki bir fakirin işine yarar... Çöp bile değil, kespır...




G
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

İşlemcisi tek çekirdek

3DS Max'te render mı alacaksın, neyine yetmiyor kardeş?



B
11 yıl
Teğmen

Oyş Lana Del Rey 3




G
11 yıl
Yarbay

ÇÖP

edit : dayanamadım bir şeyler yazıcam, şu videoyu izleyip bu telefona 800-900 lira veren insana gerçekten şaşarım bu nedir arkadaş şaka gibi, 600 liraya discovery varken gerçekten çöp, fiyatı 400-500 arası olsa anca alınır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 17 Temmuz 2013; 0:02:27 >

G
11 yıl
Yüzbaşı

casper ürünleri sevmiyorum hattı hiç almadım ve kullanmadım ama kimde gördüysem yaşama sevinçlerini kaybetmişlerdi gönül isterdirki daha güzel ve kaliteli ürünler çıkartsınlar bizde gidelim alalım gönül rahatlığı ile ama hala kötü ürünü pahalıya satma çabası içindeler buda çok kötü bir durum..