Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
1785
Tıklama
1
Öne Çıkarma
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİNİN TR'DE EN İYİ OLMASI
O
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Büyük ihtimal taban puanına göre tercih yapan siz liseliler neyden bahsettiğimi anlamayacak ve troll diye etiket yapıştıracaksınız ama Çankaya Üniversitesi TR'nin en iyi üniversitesidir ve yurt dışında tanınırlığı diğer TR ünilerine göre bin kat fazladır.

Örneğin 2020 Dünya Üniversiteleri sıralamasında en yüksek puanı alan üniversite Çankaya Üniversitesidir. Bu liste çok güvenilirdir ve yurt dışındaki üniversiteler öğrenci alırken buraya bakarlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.timeshighereducation.com/search?e=404&search=world%20university%20rankings%202020%20world%20ranking%20page%200%20length%2025%20locations%20TR%20sort%20by%20rank%20sort%20order%20asc%20cols%20stats

Ayrıca ASELSAN gibi prestijli kurumlarda çalışanlara bakarsanız da yüzlerce Çankaya Ünili görürsünüz, belki geçen sene ODTÜ'lüden çok Çankaya'lı alınmıştır. Öyle bir üniversite burası.

Peki neden bu kadar iyi? Şöyle ki eğitimi ve olanakları muazzam bir yer. İnternette ders notlarını bulursanız eğitiminin kalitesini anlayabilirsiniz.

Bence derece yapan arkadaşlar taban puanına göre sıralama yapıp saçma sapan üniversiteleri yazmak yerine bu üniversiteye yönelmeli. Bu size hem yurt dışında imkan sağlar hem de çok çok iyi bir eğitim alırsınız.



Üzülüyorum gerçekten sana,bir üniversitenin mezununun nerede yaşadığını veya çalıştığını bulmak eskikisi gibi zor değil artık maalesef,buradaki insanların beynini bulandı...
Yoruma Git
Yorumun Devamı AltayDilleri - 5 yıl +10
O ironi kokusunu nasıl aldın ciddi bir şekilde yazı yazmış adam, yazı sonuçta jest ve mimikleri göremediğimden ciddiye aldım ben de.Sinirlenme falan yok bilgilendirme.
Yoruma Git
AltayDilleri - 5 yıl +10
siz liseliler ha kendin cern de çalışıyosun herhalde
Yoruma Git
Guest-C9F4BCB80 - 5 yıl +3