Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
18
Cevap
9869
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Camtasia Studio 6 Ses Problemi
T
16 yıl (6495 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Daha önce camtasia programını çok kez kullandım. En son kullandığımda da xp işletim sistemi vardı. Win 7 geçince ilk kez lazım oldu programı kurdum. Eskiden mesela video çekerken hem görüntü hemde ses oluyordu. Sesi mikrofon ile değil speakerdan otomatik olarak çekiyordum. Yani hoparlörü kapatsam bile speakerdan sesi alıyordu. Neyse bugün yükledim programı ama audio bölümünde hoparlörden ses alma ayarı deaktif. Tüm ayarları kontrol ettim durum değişmedi. En güncel driver mevcut. Realtek yöneticisinden de ayarları kurcaladım mikrofonu takınca ses geliyor ve mikrofon seçeneği aktif oluyor fakat direk olarak speakardan sesi alamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
16 yıl (6495 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Yok mu yardımcı olabilecek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (2183 mesaj)
Yüzbaşı

Bende merak ediyorum. XP de yapabiliyordum ama vista da yapamıyorum... Ücretsiz, ücretli... hiçbir programda olmadı...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 6 Mart 2010; 11:11:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (2183 mesaj)
Yüzbaşı

Çözümü buldum. Replay Video Converter programı ile yapılabiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl (22 mesaj)
Onbaşı

Replay Video Converter Programı İlen Çözüme Nasıl Ulaştığını Anlatsaydın Keşke.

Şu Anda Programı İndiriyorum Umarım Çözümü Zor Değildir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl (5183 mesaj)
Yarbay

7 sürümüde çıktı bunun bence onu bir dene baya güzel yapılmış evdeki pc ye kurdum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl (5183 mesaj)
Yarbay

T
16 yıl (27 mesaj)
Onbaşı

arkadaslar ben 7 surumunu ındırdım mausem hep tıtresım halınde ve sesım kaydolmuyor sorun nerde acaba bılmıyorum acıl cvp yazarsanız sevınırım!!!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl (5131 mesaj)
Yarbay

Eğer stereo kaydediciniz aktifse bilgisayar açıkken hoparlör jakını çıkarıp takın, büyük ihtimal görecektir. Vista ve win7de böyle çözdüm ben.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl (27 mesaj)
Onbaşı

yaptım ama bı degısıklık olmadı):



E
15 yıl (3 mesaj)
Er

arkadaşlar bende xp var ses alamıyorm ne yapmalym :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_06 -- 24 Ağustos 2010; 0:47:09 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
15 yıl (4 mesaj)
Er

camtasia ses kayıt sorunu çözüldü
camtasia video kaydederken ses kaydedememe sorunu çözülmüştür

windows un ses özelliklerinden işlem yapıyoruz aşağıdaki gibi

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

https://store.donanimhaber.com/57/61/05/57610561abe791f920fd4581a0223c64.jpg
https://store.donanimhaber.com/93/6f/d6/936fd6f4748c20275877417141d0d61e.jpg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuheylanpc -- 10 Eylül 2010; 23:25:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
15 yıl (24 mesaj)
Er

Benim PC de 1. Resimde Çalışıyor kelimesi yerine Mikrofon için Varsayılan Aygıt, CD Sesi için Hazır, Stereo Karışımı için Hazır yazıyor. 2.Resim için
Hoparlörler için Varsayılan Aygıt, Realtek Digital Output için Hazır yazıyor. Bu ayarlarda değişiklik yapılabiliyormu bilmiyorum. Ama donanımların üzerinde sağtuş sına yapınca sağdaki kutucukların yeşillendiğini görebiliyorum. Windows 7 Home Basic Kullanıyorum güncel Realtek HD Audio sürücüsü yükledim. Camtasia Studio 6 version kullanıyorum. Ama bir türlü camtasia video kaydederken ses kaydedememe sorununu çözemedim. Herhalde noksan bişiler var yardımcı olursanız sevinirim. İlginize şimdiden Teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
15 yıl (24 mesaj)
Er

Windows 7'de camtasia ile video kaydederken ses kaydedememe sorunu kendim çözmüş bulunmaktayım. Sorun yaşayan arkadaşların son sürüm olan Camtasia Studio 7 sürümünü kullanmalarını öneriyorum. Programı çalıştırdıkdan sonraki kayıt penceresindeki menüden sırasıyla yazıyorum Tools/Options/Inputs seçildikten sonra karşımıza gelen pencerede Audio kısmındaki Audio device seçeneğinden Stereo Karışım(Realtek High Difinition Audio) yu seçerek okeyliyoruz. Bilgisayarınızdaki ses drıverınızında Windows 7 uyumlu güncel sürümünü yüklemenizi öneriyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
15 yıl (727 mesaj)
Yüzbaşı

programı indirdim..(camtasia studuo 7 ) ... buradaki gibi işlemleri yaptım

http://www.youtube.com/watch?v=zWeaQyuJI10&feature=youtube_gdata

HD çekmek için ama youtubeye ekleyince 720p den yukarı çıkmadı
nasıl olacak bu iş ? fraps ile çektiğim avi bir oyun videosunu (30 fps 1280 720 çözünürlükte force lossles RGB işaretleyerek full size de) çekmiştim...

camtasia studuo7 ye attım bu işlemşleri yapıp youtube ekledim sonuç anca 720 p.... bu camtasia studio ayrıca oyun içi video kaydetmiyor bende nasıl olacak bilen var mı..

neden anca 720 p oldu ? çektiğim avi HD değilmiydi frapsta yani ? kaydetmek istediğim oyun quake live online browser oyunu...ama demo olarak kaydedip oyunu tekrar oynatırken frapslıyordum
....


şimdi soru ? frapsla HD çekip camtasia studuo 7 ile nasıl youtubeye full hd koyabilirim ?
ya da camtasia studuo ile nasıl HD çekip youtubeye full HD olarak eklerim ?


bakın adam nasıl çözünürlükte video komuş 1080 den bile daha yukarda bi çözünürlük var seçin sağ alttan
ORIGINAL i ....

http://www.youtube.com/watch?v=WIz4JaDBdOc


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl (2869 mesaj)
Binbaşı

Programın 7 versiyonunu Win7 64bit de kullanıyorum.Benim yaşadığım sorun şu.Ben web cam den 720p kayıt yapıyorum fakat ses kaynağını webcam değil ses kartımın line-in girişini seçiyorum.Line-in e bağlı ses kaynağından ses kaydı yapıcak görüntüyüde cam den.Bu iş için camtasia tam aranılan özelliklerde fakat sorun şu,program ayalarında ses için her ne kadar mp3 320kbps kalitesine kdr kayıt da yapabilse bir türlü yapmıyor.44100 320kbps seçmeme rağmen yazılım sesi 44100 69kbps kalitesinde yapıyor.seçmediğim ayar kalmadı ama bir türlü 320 kalitede yapmıyor sesi.Çözüm bilen var mı ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 11 Kasım 2011; 17:29:02 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (5339 mesaj)
Yarbay

bu programda videonun renkleri degisebiliyor mu



D
13 yıl (277 mesaj)
Yüzbaşı

arkadaşlar bi sorum olucak camtasia 8 de video kaydı yaparkn f9(record) a basınca ekran küçülüyor ( 3 saniye ) sonra kayıt esnasında tekrar büyütmek zorunda kalıyorum ama 1-2 saniye o şekil kaydedior bunu nasıl halledblrm bilgniz varmı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl (1878 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: doganoztokatli

arkadaşlar bi sorum olucak camtasia 8 de video kaydı yaparkn f9(record) a basınca ekran küçülüyor ( 3 saniye ) sonra kayıt esnasında tekrar büyütmek zorunda kalıyorum ama 1-2 saniye o şekil kaydedior bunu nasıl halledblrm bilgniz varmı?


farklı browser dene. hatırladığıma göre chrome da böyle bir sorun olmuyor. ancak windows explorer da oluyor .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.