Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
583
Cevap
21031
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (4. sayfa)
N
8 ay
Yüzbaşı

Aynısı olcak zaten, multi oynamayı zombi oynamayı seviyorsanız alınabilir yada yeni gelcek bi ton silahı hızlıca kasmak istiyorsanızda yine alabilirsiniz, fiyat çok pahalı yalnız o yüzden pc deyseniz şöyle bir taktik yapabilirsiniz, ayrı yeni bir hesap açıp oyunu o hesaba satın alın ve cod hesabınızı ona bağlayın, silahları kasıp multinin zevkini iyice aldıktan sonra bağlantıyı kopartıp oyunu aldığınız hesabı satışa koyarsınız hemde kastığınız tüm silahlar vs. cod hesabınızda kalmaya devam eder böylece minimum fiyatla mw 3 ün hevesini almış olursunuz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ulaaaa
H
8 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Eğer tüm sene boyunca sadece bu oyunu oynayacaksanız her türlü alın. Sonuçta CoD bu. Sevenini boşa düşürdüğünü nadir gördüm.




Bu mesajda bahsedilenler: @ulaaaa
M
8 ay
Onbaşı

Yani hocam MW19 ve MWII'de sonuçta aynı oyun. Öyle ahım şahım değişiklik yok. Bundan 10 sene önce MW2 MW3 nasıl birbirinin %80 oranda aynısı ise bu oyunlar da öyle olacak. Sırf hikaye modunu oynamak isteyenler torrente düşmesini bekleyebilir, ama iş multiplayera gelince devamlılık ve güncellik önemli olduğu için yeni oyunu almak gerekiyor. Yoksa aşağı yukarı aynı oyun olduğu için MW19'da satın alınıp oynanabilir ama oyuncu sayısı çok az ve hile cart curt çok doludur. Ondan dolayı eğer ben CoD'u sürekli oynuyorum, güncel ve dolu olmasını istiyorum diyorsanız satın almak mantıklı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @noprektam9113
N
8 ay
Yüzbaşı

Mw oyunlarında 2019 dan beri torrent yok, eskiden bu kadar pahalı değildi kilit nokta orası o yüzden artık değmiyor zaten yenisinin üstüne doğru düzgün birşey katmadıkları için.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mpcox28
T
8 ay
Teğmen

Amerika'da 70 dolar. 70 dolara Amerika'da gayet makul kalitede bir çelik saat alabilirsin. Oyun her halükarda her sene çıkan bir oyun için çok pahalı. Üstelik her sene birbirine benzeyen oyunlar çıkıyor. Şunu da söyleyeyim, 2000 TL'ye xbox gamepad alabilirsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoloji bilgini 68 -- 25 Ağustos 2023; 1:3:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ulaaaa
J
8 ay
Yüzbaşı

Nasıl oldu anlamadım ama 70 dolardan aldım 1900TL ye geldi. Battle net ama us den aldım sanırsam telefondan girince. PC den girince 2000TL veriyordu.



R
8 ay
Binbaşı

Valla pahalı ama alacağım yinede oynadığım tek oyun bu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
8 ay
Yarbay

Konu çok aktif değil herhalde kimse almıyor oyunu



H
8 ay
Yarbay

PC tarafında alınacak bir tarafı yok aslında hem kur dolayısıyla pahalı hemde muhtemelen yine crossplay kapanamadıgı ıcın MK oynayanlar kanser olacak.
Ben arkadaşımdan gift ile 1500tl ye aldım ama sonradan pişman oldum neyse bi çıksın bakalım.
BF3 ve BF4 ün tırnağı olamaz MW2 ve MW3.



F
8 ay
Binbaşı

Artık cidden baydı bu gibi oyun serileri. şimdi hemen- e alma o zaman? - diyecekler olabilir, almayacağım zaten de ben oyun sektörünün sağlığı için yapıyorum eleştirilerimi.

artık bu tarz, üzerine hiçbir şey eklemeyen ve her yıl çıkan oyunlar için ciddi bir düzenleme gelmesi lazım. bakın arkadaşlar, escape from tarkov her 6 ayda bir sıfırlanıyor ama elemanlar 6 ayda bir bunu yeni oyun gibi satmıyor.
zaten codun senaryosunu sallayan kalmadı diye düşünüyorum.

yapılması gereken kesinlikle şu, baz bir oyun yapılacak, adı Call Of Duty Modern Warfare olsun. mikro ödemelerle paranı kazan, hadi çok açgözlüysen cuzi bir fiyat belirle Wow gibi aylık aboneliğe bağla. örneğin; oyun 50 dolar, ancak her ay 1 dolar, 2 dolara üyelik alacaksın.

aradan 3-5 yıl geçti, mekaniklere grafiklere güzel şeyler ekledin, çıkar abi yeni oyunu. bu nedir ya. cod mw2 ile cod mw(2019) u bir insana hiç adını söylemeden oynat, hiçbir fark olmadığını hatta aynı oyunlar olduğunu rahatlıkla söyleyebilir.

ekleme; hayır zaten sen koca codsun, 20 yıldır piyasadasın ama hala silahların lisanslı değil, elin uyduruk rus firması silahından tut yemek markasına kadar, silahların bütün eklentilerine kadar lisanslıyor, sen koca codsun ak nin bile lisansı yok ayıp.
bunun açıklamasını da silah pazarına para kazandırmayacağız artık diye yapıyorlar, yersen :D olm silah pazarına karşıysan bu tarz oyun yapmazsın zaten kimi kandırıyorsun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 28 Ağustos 2023; 14:4:36 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 ay
Onbaşı

Şu an CoD'un WZ ile birlikte oyuncu kitlesi akıl almaz derecede büyük. Ayrıca hikayesi de bayağı "sallanıyor". Mesela şu an trailer'ı açıp yorumları okusanız "keşke sadece hikaye modunu satın alabilsek" diye yorumlara binlerce like geliyor. Silahların lisans olayı ise şöyle; ABD'de biri bir yeri basıp insanları öldürünce oyunlar üzerinden bu silah şirketlerine ve oyun şirketlerine dava açıp para koparmaya çalışıyorlar, hatta koparıyorlar da. Bundan kaçınmak adına yapıyorlar zira Activision çok büyük şirket (ki bir de Microsoft tarafından satın alındı yani)

CoD2'den Ghosts'a kadar uzanan macerada oyunlar zaten hep aynı oyun baz alınarak yapıldı. (cod2-cod4-mw2-mw3-ghosts aynı "taban"dan yapılma oyunlar) 3 Sene önce CoD tarihindeki en büyük değişiklik MW19 ile gerçekleşti, oyun baştan aşağı değişti, animasyonlar içerik vs. çok başka bir hal aldı. Şu an hala o serinin devamını oynuyoruz. Ben açıkçası içerik yeteri kadar değiştikten sonra bundan çok fazla rahatsız olmuyorum. Yeni oyun, oyuncu kitlesini canlandırıyor, güncellik katıyor. Bana sorarsanız bu denklemde çıkmaması gereken oyun MW2 (2022)'idi. Ama çıkardılar. Çıkarmakla kalmayıp oyun daha 1 senesini doldurmadan yeni oyunu duyurdular. Eğer değişiklik bekliyorsanız seneye çıkacak olan Treyarch'ın Black Ops serisi oyununu bekleyin derim. Ama onda da şöyle bir durum olacak; bu sefer o da Cold War'a bayağı benzeyecek. Hadi onu geçtik MW serisi devam edecek dediler, yani MW4 çıkacak, MW4 çıktığında iseo da yine MW3'e benzeyecek aşağı yukarı.

Bakalım bi trailer oynanış falan çıksın da içeriğe göre yargılamanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @formw3
U
8 ay
Yüzbaşı

battlenet ten bugün aldım standart edition. Games kısmında neden görünmüyor oyun?Oyun nerede görünüyor bulamadım.Kütüphanede diyor ama göremedim.bir sorun yoktur umarım.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
8 ay
Yarbay

bende ilk çıktığında almıştım bulamamıştım.
normal mwf2'ye girdiğinde orada çıkıyor.
oyunun içinden giriş yapılacak büyük ihtimal.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ulaaaa
U
8 ay
Yüzbaşı

Aynen oyun içinde aldığım görülüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @akibeel
J
8 ay
Yüzbaşı

battleda sonradan görünüyor, geçen yılda aynı şekildeydi. beta gelmeye yakın görünüyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @ulaaaa
M
8 ay
Onbaşı

Sonradan gözükür. Şu an pre-order edilmiş hali gözükmüyor kütüphanede
Zaten mailinize faturasının düşmüş olması lazım




Bu mesajda bahsedilenler: @ulaaaa
U
8 ay
Yüzbaşı

herhangi bir haber felan yok sanırım.