Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
589
Cevap
21538
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2023) {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (2. sayfa)
D
8 ay
Binbaşı

Adamlar Gamepad'in aim assist saçmalığına dk 05.23 de güzel değinmişler.


https://www.youtube.com/watch?t=323&v=AaJMntILIi8&feature=youtu.be



M
8 ay
Onbaşı

"MW2'nin olması gerektiği gibi" sorun da tam burada zaten hocam. Normalde biz MW2'yi 2 sene tam destekle / güncellemeyle oynayacaktık ancak oyuncu sayısı sürekli çakılıyor diye MW2'nin 2. senesini salladılar onun yerine MW3'e odaklandılar. MW2'deki o yavaşlatılmış garipleştirilmiş temayı insanlar sevemedi. Oyunun başında da herkes öyle olmasına karşı çıktı ancak "Çoluk çocuk hızlı oyun seviyor yaa" diye saçma sapan argüman üretti millet.

DLC diyen arkadaşlara tek sorum şu: Objektif olarak eski MW1-2-3 serisini düşünün, arayüzünü, silah eklentilerini, oynanış mekaniklerini düşünün, şimdiki MW serisiyle karşılaştırın, eski MW serisi oyunlarının birbirleri arasındaki fark şimdiki seriyle kıyasla çok daha az. Arayüz aynı, çoğu eklentiler aynı, silah sayısı çok çok az, kamuflaj sayısı inanılmaz az, optik sayısı maksimum 3-4, gameplay deseniz zaten aynı. İnsanlar bundan 10-12 sene önceki reddit postlarını paylaştılar, o zamanlar bile bu "DLC" muhabbeti hep yapılıyordu. Sene olmuş 2023 hala "DLC" muhabbeti yapılmasında ben şahsen luzüm görmüyorum kaldı ki bence DLC denecek kadar aynı değil son oyunlar. Call of Duty oynuyoruz, spesifik olarak "Modern Warfare" serisini oynuyoruz, bu oyunların benzer olması o kadar da ahım şahım şaşırılacak bir durum değil.. Bence eğer 20-30 yaş arası oyun dünyasını takip eden, oyun oynayan, Call of Duty nedir bilen bir insansanız ve 2023'de DLC muhabbeti yapıyorsanız bu biraz artık abes kaçıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 ay
Yarbay

2024 sonu yada 2025 başından önce gelmez gelse bile mw3 ve mw2 gelmez eski serileri gelir. Süt veren ineği keserlermi sence?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @farukclkk
B
8 ay
Yüzbaşı

Hikaye modu aşırı kötü olmuş. Eski aksiyon dolu cod görevleri yoktu. MW2 deki raid görevleri bile daha zevkli :D



F
8 ay
Binbaşı

multi için alacağım oyunu ve en az 1000 saat oynarım. Verdiğim her kuruşa da değer bu denli insanı eğlendiren bir oyuna.



D
8 ay
Binbaşı

Hep EA yüzünden bu hallerdeyiz bence :)
EA adam gibi fps çıkartmayınca sürekli Cod'a yöneliyoruz ve sonuç aynı.
Eski oyunların haritasında hafif oynamalar, daha da kötü renk paleti, sıfır efor hikaye (kesin saçı 9 renk boyalı biri yazmış çünkü askeri bilgi sıfır)
Saldılar önümüze biz de yokluktan yiyoruz hep :)
Hikaye modu, bizim içıınnn; ÇÖP



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
8 ay
Yarbay

Açılın, 2007'den beri COD fanboy'u olan ben geldim, MW3'ü yorumluyorum (Single + Multi):

Multi'den başlayalım:

Oyunu, markete düştüğü gibi Steam'den pre-order yapıp Multiplayer betasını beklemeye koyuldum. Açıldığı gibi de oynamaya başladım. Çok hevesliydim, ergenliğimin MW2'sindeki haritaların tekrar dönüyor olmasından aşırı mutluydum. Yeni MW2'nin haritalarını hiç beğenmeyen biri olarak, multi'de en önemli iki şeyden birisi haritalardır benim için. İkincisi de genel hareket + animasyon dinamikleri. Haritalar bildiğimiz haritalar, her şey çok güzel diye düşünürken biraz oynadıktan sonra oyunun rezalet bir gameplay'i olduğunu farkettim. Buna ise sebep olan, yeni gelen perk sistemi. MW2'de zaten hızlanan oyunun MW3 ile kaydırak gaming'e dönüşünden dolayı kahroldum. İstediğiniz build'i, silahı yapın - yapmayın farketmeksizin; konsolda oynayan auto - aim'ciler için kolay hedefsiniz. Auto - aim + gamepad ile oynayan ile free - aim klavye + mouse oynayanlar arasında her zaman artılar eksiler vardır. Ama MW3 ile gelen hızlı hareket yenilikleri, konsolcuların kaya kaya L2 + R2 gaming'ine dönmüş. Keklik gibi avlanıyorsunuz sıfır yetenek kişilere. Multiplayer'ın korkunç dinamiklerinin ardından oyunu iade ettim.

Single:

Senaryoyu merak etmiştim, YouTuber birinin 5 saatlik yayınını izledim full. Oyun rezalet seviyede sıka sıka ilerle, aralarda sinematik izle gidiyor. Hiçbir epik an yok. Hiçbir karakterle bağ kurma yok. Melek gibi gösterilen, embesil terörist karının Captain Price'a gider yapmalarına delirmece gırla. Zamanında ailesi öldürülen, mağdur "özgürlük savaşçı"mız herkese atar gider yapıyor. Koskoca ABD askerini de (Alex) vermişler yanına, peti gibi gezdiriyor. Oyunda hiçbir epik an yok. Eski MW3'ü hatırlayın; 3. Dünya Savaşı çıkıyordu. Herkesin hayran olduğu dünya mekânlarının ne hâllere geldiğini görüyorduk. New York'ta uçan jetleri, Paris sokaklarında geçen çatışmaları, Berlin'de yıkılan dev binaları vs. Berbat şekilde - savaş alanında sıka sıka npc vurarak ilerliyoruz ve checkpoint'e girdiğimizde cringe krizleri geçirten - berbat sinematikler izliyoruz.

Oyunu iade ettiğim için çok memnun olmakla birlikte en sevdiğim, çıktığında 1000'lerce saat oynadığım oyunun rezalet hâle gelişine ise ayrıca üzüldüm.

COD: MW (2019) ile yaptıkları ağır, oturaklı, elinde tuttuğun silahın ağırlığını hissettiğin, karakterinin attığı adımı hissettiğin gameplay gitmiş, MW2'nin asset'leri üzerine, küçük bir grubun yaptığı bir geliştirmeyle çıkan bir oyun hâline dönmüş MW3. Single kötü olsaydı, multi iyi olsaydı yine eleştirmezdim. MW2 öyleydi mesela, single'ından hatırladığım hiçbir şey yok. Multi'si yine keyifliydi haritaları kötü de olsa. Oynamaya da devam ediyorum. Ama MW 2019'un senaryosu da (terörist karı dışında), multiplayer'ı da çok keyifliydi.

Buna aslında şaşırmadım da. Infinity Ward'un ana ekibi gelir, bir COD yapar, o COD efsane çıkar ve ardından gelen 3-4 COD çıtır - çerez gelir yan stüdyolara emanet edilerek (Vanguard'lar, Advanced Warfare'ler vs.). Ama "Modern Warfare" adını berbat etmişler. İşin kötüsü; MW4 de gelecek belli ki. Keşke saçmasalak şekilde de olsa MW3 ile bitirselerdi de asıl ekip olan Infinity Ward'un yeni yaratacağı bir seriyle tekrar köklerine dönseydi oyun. MW4'ten de bundan dolayı umutsuzum. Yine kaykay gaming, boncuk atan silahları verecekler elimize, kaya kaya sıkacağız anlaşılan.

Infinity Ward'un çekirdek ekibinden gelecek yeni bir COD çıkana kadar ben bu davada yokum. Ha, köpek gibi satacak yine, o ayrı. Çünkü yeni neslin popüleritesi neyse, onu yapmayı seviyorlar. Ben ateş desenli silahı elime alıp tavşan adam kafasıyla kaya kaya sıktığımız bir COD'u değil, gerçekten teröristler vs. anti-teröristler şeklinde, elimde tuttuğum AK-47'nin her çıkan mermisinin vereceği acıyı hissederek sıktığım, ağır ve gerçekçi bir oynanışa sahip, epik bir senaryosu olan, karakterlerle bağ kurabildiğimiz (teröristlerin tarafından bakınca onlara da hak verdiğimiz, öte yandan yarattıkları tehditi yok etmek için karşı güçlerine de hak verdiğimiz senaryolara sahip bir COD oynamak isterim.

Bu yorumlarımı; hemen hemen her çıkan COD'u oynamış, senaryo akışlarına hakim olan, Multiplayer tarafında ise Hardcore Search & Destroy oynayan, Warzone tarafında da pandemi dönemi sabah akşam Verdansk'ta akan bir COD oyuncusu olarak yazıyorum. Satın almayı düşünenler varsa da uzak durmalarını tavsiye ederim. 2000 TL'ye çok daha keyifli para harcayabilirsiniz.



D
7 ay
Binbaşı

Sonuna kadar katılıyorum size,biz sıkarken recoil dikkat ederek sıkıyoruz ki isabet oranımız artsın adam sadece bir tuşa basıyor gerisini legal hack olan aim assist hallediyor. Kontrolcü kullanan PC oyuncuları zaten ben FPS oyuncusuyum demesin.

Şu cümlenizdeki kolsuzlardan okadar çok var ki ''yatarak yere düşereken bir tuşa basarak rakip öldüren aim assitcilerler '' direkt yüz yüze çatışmalar azaldı.




Bu mesajda bahsedilenler: @Donatn
O
7 ay
Çavuş

Gunner vest ile yapabilirsiniz.




Bu mesajda bahsedilenler: @Bıyıklı Bey
R
7 ay
Binbaşı

3 görevi bitirince altta bonus açılıyor orda takımın kazandığı her maç 1 görev sayılıyor , kolay yani açması



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @enesemre
B
7 ay
Yarbay

Bugüne kadar joystick ile oynayarak haksızlık etmişim hem oyuna, hem kendime, konsoldan PC ye geçtim ve KD oranım arttı klavye mause ile aşırı keyif aliyorum özellikle ground war muhteşem bir mod tam bir kaos





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 20 Kasım 2023; 9:39:45 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
7 ay
Binbaşı

DM den bilgi verildi Şaka bir yana standart sürüm(2000 tl.) olanı alın geçin MP ve Zombie takılırsınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
K
7 ay
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
5 ay
Teğmen

Arkadan öldürme olayı; arkaya geçtikten hemen sonra art arda V tuşuna basmak gerekiyor. İlk basış kısa ikinci basış uzun. (Sinematik gelene kadar tuştan parmağını çekme)

Eğer monitörün ekran çözünürlüğü oyundan farklıysa borderless e döner, oyun ile monitörün çözünürlüğünü aynı yap.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @farukclkk
H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cod: MW3 için önemli tarihler:

-Beta Hafta Sonu 1 (PS4 ve PS5) – 6 Ekim - 10 Ekim 2023
-Beta Hafta Sonu 2 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC) – 12-16 Ekim 2023
-Kampanya Erken Erişimi (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC) – 2 Kasım 2023.
-Oyunun tam lansmanı (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve PC) – 10 Kasım 2023



https://www.merlininkazani.com/call-of-duty-modern-warfare-3-haber-124105



H
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

"Geçtiğimiz süreçte birçok detayı ortaya çıkarılan yeni COD 2023 oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ten ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı. Bu ekran görüntüleri düşük kaliteli olarak karşımıza çıksa da Terminal ve Scrapyard gibi çok oyunculu haritaların düzenlenmiş sürümlerini bizlere sunuyor."


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Call_of_Duty_Modern_Warfare_3un_ilk_Ekran_Goruntuleri_Sizdirildi-118026.htm



S
12 ay
Yarbay

Şu an mw2 baya oynanıyor zaten bu manyaklar niye mw3 çıkarıyor? Ben daha ucuz diye gidip cold war aldım oyuncu bulma sorunum var. Şimdi gidip mw2 alasım var. Mw3'ü beklemesem kaç liradan çıkacağı belirsiz. İndirim almaz ve steam kur fiyatı da zamlanırsa almak imkansız. mw2 şu an 600 lirayken almak mantıklı gibi.



H
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Modern Warfare 3'ün logosu Monster reklam panolarından sızmış...

Görsel



S
11 ay
Yarbay

https://twitter.com/charlieINTEL/status/1688583097455931393


https://twitter.com/geoffkeighley/status/1688582336525254656





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 7 Ağustos 2023; 19:18:0 >

H
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi