Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
2401
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çalışmayan Dualshock 3 / Sixaxis
M
13 yıl (32417 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

DS3'lerimden biri sebepsiz yere çalışmamaya başladı. PS butonuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor, ışıkları yanmıyor. Sadece USB'den PS3'e ya da PC'ye bağladığımda şarj ışıkları yanıyor (bir süre sonra da sönüyor, sanırım full dolu zaten) ama yine de tuşlar çalışmıyor.

PC'ye de taktım. PC'de otomatik olarak PS3 Controller olarak görüyor ama tuşlar tepki vermiyor. USB'den bağlıyken şarj ışıkları yanıp sönüyorken reset butonuna da bastım ama herhangi bir değişiklik yok.

Aklıma başka yapacak bir şey de gelmiyor. Gözden kaçırdığım bir nokta mı var acaba? Not: Diğer DS3'üm sorunsuz çalışıyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 13 Ekim 2013; 23:07:13 >