Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
45
Cevap
50594
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Çağrı Merkezinde çalışan var mı ??? (3. sayfa)
G
10 yıl
Yüzbaşı

Faydalı yorum. Sabırlı olup sebat etmek gerekiyor. İleride daha iyi imkanlar çıkabilir. Sonuçta şirket çalışanını daha iyi tanıdığı için olaşabilecek üst pozisyonlara içeriden personel alır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Alaskalı Suikastçi
A
10 yıl
Binbaşı

Herhangi bir pozisyonu küçük gördüğüm yok, sadece kariyer olanaklarının neler olabileceğini belirttim.

Dediğinize yakın maaşlar var. Hatta bankalarda 3 ayda bir çift maaş olduğu için ortalamaya vurduğunuzda bu rakamların üstünde de maaş alıyor takım liderleri. Ancak azınlık bir grup alıyor yani bu maaşları. Çağrı merkezi sektörü giderek outsource firmaların eline geçiyor. O firmalarda bu maaşları alamazsınız. 3000 TL civarına supervisorlar görev yapıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @command_4
B
10 yıl
Yüzbaşı

Callpex de it gibi çalıştırıyolarmış hatırladığım kadarıyla oraya gitme


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
9 yıl
Yüzbaşı

Taşeron değil bankanın kendi bünyesindeki poziyonlara bakın ,yani bankanın kendi çağrı merkezlerine bakın arkadaşların dedikleri gibi.



D
7 yıl
Er

Merhaba benide freelance çağrı merkezinden aradılar ancak işe başlayabilmem için önce 240 tl yatırmam gerektiğini söylüyorlar güvenilir midir? Daha önce çalışan oldu mu acaba?



C
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

Callpex de it gibi çalıştırıyolarmış hatırladığım kadarıyla oraya gitme
bütün çağrı merkezlerinde it gibi çalışılıyor. sinir stress sahibi olduğunla kalırsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.