Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
876
Tıklama
0
Öne Çıkarma
c# upload | yardım lazım
N
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba , c# da upload işini nasıl yaparım acaba ?
Örneğin benim google drive hesabıma bir dosya yüklemek istiyorum c# ile bunu nasıl yaparım ?

Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
8 yıl
Yarbay

Bir ftp'ye veya şifresini bildiğiniz herhangi bir sunucuya açık port üzerinden veri yollamak mümkün ama aradığınız o değil. Eğer google drive veya dropbox gibi bir yere dosya yüklemek istiyorsanız API'larını kullanmanız gerekiyor. Bunlar ayrı ayrı şeyler.

Google'ın 7-8 ayrı dil için hazırladığı API'ın dokümantasyonu burada var:
Google Drive API

Başka bir servis ise (yandex disk, dropbox, onedrive vb.) Google arama kısmına "x .NET API" yazıp aratırsanız ilgili şirketlerin sayfaları çıkar.

Hiçbiri değil kendi FTP sunucuma atacağım diyorsanız "FTP file transfer .net" diye aratın, çıkar.



N
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bu iş beni aşacak gibi görünüyor :D Api nedir nasıl kullanılır vs hiçbir bilgim yok neyse efendi gibi kendi programını indirip kullanayım bari.

İlgin için teşekkür ederim hocam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.