Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
1694
Tıklama
0
Öne Çıkarma
C odevi icin bi yardim lütfenn
J
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

1. Maksimum 20 karakterden oluşan bir x karakter dizisinde baştan 5 karakter alarak a. Karakterden başlayarak b tane karakteri silen alt programı yazınız.

2. Düğümlerinde karakter barındıran bir bağlantılı liste yapısı tanımlayarak bu listeye sıralı olarak eleman ekleyen bir program yazınız.


3. Bir ikili ağaç tanımlayarak ikili ağaçtaki herhangi bir elemanı bulan, bulunan eleman düğümde ise uyaran yaprakta ise elamanı silen bir program yazınız.

4. Aşağıdaki ikili ağacı kök başta, kök ortada ve kök sonda tarayınız.

http://img217.imageshack.us/i/rwrq.jpg/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
15 yıl
Binbaşı

J
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İsi ticarete mi döktünüz artik burasi paylasim ortami değil mi ? Ayrica bilgisayar mühendisligi okuyorum bende . Uygunsuz bi teklif oldu bence


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Binbaşı

Bak kendi ağzınla söylüyorsun. Bilgisayar mühendisliği okuyan birisinin ilk özelliği araştırma yönelimli ve problem çözebilir olmaktır. Bu forumda yardım şu şekilde algılanır;

1. Kendin birşeyleri yapmış bitirmişsindir. Fakat emin olamadığın şeyler vardır tavsiye alırsın.
2. Kendin birşeyler yapmaya çalışmışsındır ve onları burada belirtirsin, insanlar senin birşeyler yaptığını, emeğin olduğunu görür ve takıldığın yerlerde sana önerilerde bulunur ya da yardım eder, her neyse.

Fakat senin yaptığın, bırak birşeyler yapmayı muhtemelen üzerinde nasıl olabilir gibisinden fikir bile yürütmediğin soruları burada bir bilene yöneltmek ve armut piş ağzıma düş demek. Biz burada bunu enayi yerine koymak diye algılıyoruz. Ve cevap olarak projeleriniz ve ödevleriniz ücreti mukabilinde yapılır cevabını veriyoruz. Nesnel düşünürsen sen de aynı fikri edinirsin.

Ben C bilmem, bildiğim diller bellidir ve bu dillerin masaüstü programlamayla da alakası yok denilecek kadar azdır. Bilgisayar mühendisliği de okumuyorum ama sana 1. sorun için şöyle bir soru soruyorum. C dilinde String fonksiyonları gibi bir araştırma yapmak geldi mi aklına??? En basitinden. 4 kelime ve buraya mesaj atıp cevap beklemekten daha pratik bir süreç

Söylediklerime alınabilirsin, ne biçim insansınız siz diyebilirsin ama kötü niyetim yok. Yarın birgün bir işe girip sorun çözmen gerektiğinde bu şekilde kendini alıştırman halinde başına neler gelebileceğini bir hayal etmeni tavsiye ederim.

Eminim biz neden iyi mühendis yetiştiremiyoruz sorusuyla çoook kez muhattap olmuşsundur. En azından yetiştiremediğimiz mühendislerden olma derim.

Not: Altı üstü 4 soru için mi bu kadar laf diye serzeniştte bulunabilirsin. Ama tekrar söylüyorum, kalp kırmak gibi bir niyetim yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kisisel polemige donusmesin lütfen yorumuna saygiliyim ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: javaopera

yorumuna saygiliyim ...



En azından bunun için Teşekkür Ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 6 Şubat 2011; 0:52:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yardimci olabilecek var mi ? Yarina teslim etmem gerekiyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Yüzbaşı

Sorduğun sorular "data structures" ders konusudur(en önemli derslerden biridir).

Eğer internetten "c/c++ linked list +data structures+binary tree" diye aratırsan dünya kadar eğitsel /örnek kod bulursun.

Sana ancak bu kadar yardım edebilirim,ayrıca sorular o kadar da zor değil.Bende Bilgisayar Mühedisliği mezunuyum,zamanımızda internet 28k larda dial-up la bağlanıyorduk.

Ne adsl vardı,nede netten bu kadar bilgi vardı.Bookstore'e verdiğim paranın haddi hesabı yok.

Bence bunu kıymetini bil,emek harcayıp kafa çatlatmalısın.

Ödevlerini başkalarına havale etme.

Yoksa mezun olduğun zaman diplomalı cahil olup çıkarsın.Yazdıklarımdan dolayı bana kızabilirisn,ama mezun olunca hak vereceksin bana.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

aslinda haklisiniz , birazini yaptim simdi buraya gönderipde rezil olmak istemiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yardimci olacak yok mu valla mezun olamicam arkadaslar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Er

bu arkadaşın sorusuna cevap verebilecek olan varmı arkadaşlar?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.